UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANGİ ÜNLÜ İSİM İNTİHARIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ?

Bir programa katılan ünlü sanatçı ve gazete yazarı Ömür Gedik intihar etmeyi düşündüğünü belirtti.

HANGİ ÜNLÜ İSİM İNTİHARIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ?

Güzel sanatçı programda yaptığı açıklamalarda herkesi şaşırttı. Programın takipçileri ise Ömür Gedik için çok fazla yorum yaptı.

Ömür Gedik, yaşadığı en duygusal anları, hayatındaki zor durumları izleyiciler ile paylaştı. Ünlü sanatçı çok sevdiği kedi hakkında yaşadığı anısını paylaştı.

Şık görünüşüyle, örgü saçlarıyla programına katılan Ömür Gedik, çok sevdiği kedisinden bahsetti.

Trafik kazası sonucu ölen çok sevdiği kedisi Kaliko’nun ölümü hakkında konuşan Ömür Gedik “Kaldığım site içinde yolun ortasında onu yerde yatarken gördüm. İlk önce yuvarlanıyor, oyun oynuyor zannettim. Ezilecek diye onu yoldan almaya giderken yaklaştıkça başından kan aktığını fark ettim. Direkt kucağıma alıp yakınlardaki veterinere gittik” dedi.

“İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM”

Anısını anlatmaya devam eden güzel sanatçı Gedik “Veterinere gittikten sonra 5 dakika sonra Kaliko’yu kucağıma verdi ve öldüğünü söylediler. Çok üzüldüm çok ağlamıştım. Onu bir beze sarıp aldık ve evimizin bahçesine gömdük.” dedi.

 Gedik, konuşmasının devamında yaşadığı psikolojiden bahsederek “Bunu söylemek ne kadar doğru bilemiyorum ama bir ara onunla buluşacağım diye intihar etmeyi bile düşünecek duruma geldim. Çok zor zamanlar geçirdim” şeklinde konuştu.

“ÖLÜMSÜZ AŞK ŞARKISINI ONA YAZDIM”

Sanatçı Gedik, “Ölümsüz Aşk” isimli eserini ise yine kedisi Kaliko için yazdığını belirtti. Sunucular “Genellikle ölümle ilgili parçalar sevgili, erkek arkadaş için yazılır. Hatta senin şarkını da bir kişi için yazdığını düşünmüştük” dedi. Bunun üzerine Ömür Gedik ise şarkısını kedisi için yazdığını da tekrar belirtti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13