UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SELAMİ ŞAHİN, DERİCİ İLE YAŞANAN O İDDİALARA SON NOKTAYI KOYDU!

Selami Şahin hem kitap hem de albüm çıkarmaya hazırlanıyor!

SELAMİ ŞAHİN, DERİCİ İLE YAŞANAN O İDDİALARA SON NOKTAYI KOYDU!

Geçtiğimiz haftalarda 50. Sanat yılını kutlayan ünlü sanatçı, “bir yere gelip orda kalmak çok zor. Ben de emek sarfettim, başardım” dedi.

“Şükürler olsun bestelerimi okumayan kalmadı. Benden eser isteyen olursa onun sesine uygun beste hazırlıyorum” dedi.

Son konserinde Emel Sayın’la düet yapan Selami Şahin, “en eskimeyen dostum. Çok iyi bir dost, çok iyi bir insan” şeklinde övgüler yağdırdı.

Oğlu Lider Şahin’in albüm hazırlığı yaptığını belirten ünlü sanatçı, “bu yıl albüm yapacak. elimden geleni yapacağım, iyi bir şey olması için çalışmalara başladık. Ya hep ya hiç” dedi ve kendi sürpiz projelerinden bahsederek şu sözleri ekledi.

SÜRPRİZ ÜSTÜNE SÜRPRİZ!

“Hem bir kitap çıkarıyorum, hem de eski en hit şarkılarımdan 25 30 şarkı çıkarıyorum, hem de yeni şarkılarım var, inanılmaz güzel. Özgeçmişimi anlatacağım minik, sonra hayatımın ilk bestesi ‘Sen Mevsimler Gibisin’ 1. Sayfada sözleri hikayesi yanında da notası olacak.”

‘Sen Mevsimler Gibisin’ şarkısının anısını anlatan ünlü sanatçı,  “Eva diye bir sevgilim vardı Alman. 2 3 gün büyük bir aşk yaşadık. Beraber kaldık, sabah bir baktım yanımda yok. Kahvaltıya gitmiştir diye baktım yanında sevgilisi Almanya’dan gelmiş. Onu o an dünyaya benzettim. Yalancı dünya gibi yalancısın sevgilim, sen mevsimler gibisin değişirsin sevgilim o şarkının sözleri böyle ortaya çıktı ve Altın Kelebek 1.cilik ödülünü aldı.” Şeklinde konuştu.

BİZİM KİMSEYLE PROBLEMİMİZ OLAMAZ!

Diğer yanda eşi Didem Şahin’le, İrem Derici arasında soğuk rüzgarlar yaşandığı haberlerine, “aramızda kan davası mı var, yok. Eşim o gün İrem Hanım demiş, bana da Selami Bey diyor saygıdan. Kendisi oğlumun arkadaşı iyi bir insan, iyi bir sanatçı, gurur duyarım.  Bizim kimseyle problemimiz olamaz, öyle bir şey yok yani” diyerek son noktayı koydu.


SELAMİ ŞAHİN’İN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13