UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ATALAY FİLİZ'İN AVUKATI UĞUR POYRAZ'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

Seri katil Atalay Filiz'în avukatından olay açıklamalar!

ATALAY FİLİZ'İN AVUKATI UĞUR POYRAZ'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

Ankara ve İstanbul'da işlediği üç cinayetin sanığı olarak yargılanan Atalay Filiz hakkında açılan davada savcılık mütalaasını verdi. Filiz için iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Filiz'in avukatı Uğur Poyraz UçanKuş TV'nin 'İki Kadın Arasında' programına canlı yayında bağlanarak şu açıklamalarda bulundu.

Atalay Filiz akıl hastalığı sonucu işlediyse herşey usulüne uygun yapılacak.

Akıl sağlığı yerinde değilse, özel tedavisi gerekir. Akıl hastanelerinde bu şekilde birçok hükümlü vardır. Bu tür hastalar elbette tedavi edilir.

DURUŞMA ŞUBAT AYI İÇİNDE OLACAK!

Eğer bir kişi hastaysa tedavi edilip tekrar cezasını çekmesi gerekiyorsa zaten cezasını çekiyor.

HERŞEY USULÜNE UYGUN YAPILACAK!

Adli dengesi yerinde değil raporu verilirse, adli tıpa alınıyor, gözlem sonucunda hastanede ömür boyu kalmasını gerektirecek durumda olabilir.

Hastanede ama yeterince ne yatak var, ne gözlem var. Ama kişi sürekli tedaviye muhtaçsa orada kalıyor. Ama tedavi görüp iyileştiyse, bilinçli hale geldiyse cezasını çekmesi gerekiyorsa yine çekiyor.

İŞİN İLGİNÇ YANI BU!

Filiz ben yapmadım demiyor ki işin ilginç olanı bu! Filiz olduğu gibi anlatıyor. Atalay her aşamada ne yaptığını anlatıyor, anlattıkları real hayatın gerçeklerine uymuyor. Akıl sağlığının yerinde olmadığına dair şeyler.

Ortada bir raporu var, ama alelacele alınmış adli tıp raporuna uymayan raporlar. Ama şu anda bizim tartışmamız bu!

Son olarak Poyraz, "Akli dengesi yerinde değilse en uygun cezayı yer, eğer akli dengesi yerinde ve ona sığınıyorsa işte o zaman en büyük cezayı yer!" şeklinde konuştu.

Filiz cinayeti işlediği anda akli dengesi yerinde miydi? Anlattıklarıyla cinayeti işlediği anda yaptıkları uyuşuyor mu? Hala çözülemeyen soru işaretleriyle dolu olayın perde arkasının önümüzdeki günlerde çözümlenip son bulması bekleniyor!

 

İKİ KADIN ARASINDA PROGRAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERatalay filiz  uğur poyraz  seri katil