UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SETTE 'OLANLAR OLDU!' TUVANA TÜRKAY DENİZE DÜŞTÜ!..

Senaryosunu Ata Demirer'in kaleme aldığı, "Olanlar Oldu" 20 Ocak'ta sinemaseverlerle buluşacak. Yönetmen koltuğunda Eyyvah Eyvah filmlerinin yönetmenliğini de üstlenen Hakan Algül yer alıyor. Filmde, iki ayrı kişi olarak izleyicinin karşısına çıkacak olan Demirer, hazırlanan kostümler, peruk ve makyajla 60'lı yaşlarda bir kadın olan "Döndü" ile "Kaptan Zafer" karakterlerini canlandıracak.

SETTE 'OLANLAR OLDU!' TUVANA TÜRKAY DENİZE DÜŞTÜ!..

TUVANA TÜRKAY DENİZE DÜŞTÜ!

 

Ocak ayında izleyicinin içini ısıtacak ‘Olanlar Oldu’ setinde aksiyon dolu dakikalar… Filmin esas kızı Tuvana Türkay, senaryo gereği denize düştü, set ekibi kahkahaya boğuldu. Ata Demirer’in canlandırdığı Zafer Kaptan’ın teknesine binerken dengesini kaybedip, kolunda çantası, elinde telefonuyla denize düşen Tuvana Türkay, o anlarla izleyenleri de çok güldürecek.

Oyuncu Tuvana Türkay, Ata Demirer'in senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı 'Olanlar Oldu' filminde 'Aslı' karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Türkay filmde; aşkta yüzü gülmeyen, ünlü bir dizi oyuncusunu canlandırıyor. Filmde Ata Demirer; hem 'Kaptan Zafer'i, hem de annesi 'Döndü'yü oynuyor. 'Kaptan Zafer'in gönlünü kaptırdığı 'Aslı', 'Döndü'nün de gönlünü fethetmek için elinden geleni yapıyor. Yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı BKM Film yapımı 'Olanlar Oldu', 20 Ocak'ta vizyona girecek.


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13