UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSMOB FUARI 1000’DEN FAZLA MARKANIN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ!

Tüyap Fuarcılık İle Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (Mosder) işbirliğinde düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı (İsmob)'nın 13'üncüsü, 1000'den fazla markanın katılımı ile açıldı.

İSMOB FUARI 1000’DEN FAZLA MARKANIN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ!

TÜYAP Fuarcılık ile Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (MOSDER) işbirliğinde düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), binden fazla markanın katılımı ile açıldı. İSMOB sayesinde bütün dünyaya açıldıklarını belirten Alfemo Mobilya Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, "Artık tüketici Türkiye’de bambaşka bir dünyaya geçti" dedi.

İSMOB’un bu yıl 13’üncüsünün gerçekleştiğini belirten Zoral, fuar hakkında açıklamalarda bulundu.

"KONSEPTİMİZ DOĞA!"

İSMOB’un dünyadaki mobilya sektöründe çok özel bir yeri olduğunu belirten Zoral, "Kurulduğu günden beri her yıl adım adım yukarıya doğru tırmanarak dünyadaki mobilya sektöründe ilk 3’e yerleşmiş bir fuar. Sadece Türkiye’nin şehirlerinden değil; tüm dünya ülkelerinden birçok mobilya yatırımcısının artık İSMOB’u görmeden önlerindeki yıllar için yatırım yapmadıklarını çok iyi biliyoruz. Şu anda Türkiye’nin mobilya sektöründeki trendi doğa konsepti. Biz de bu fuarda ilk defa doğa konsepti sergiliyoruz." şeklinde konuştu.

“Küçülen evlere akılcı çözümler”

Doğtaş Kelebek Genel Müdürü Ersin Serbes, Y kuşağının evlerini sadeleştirerek yaşamayı sevdiğini söyledi.

"7 FARKLI YAŞAM TARZI!"

Doğtaş Tasarım Müdürü Burak Gürmeriç ise, "keyifli bir fuar oldu. 7 koleksiyonumuzda 7 farklı yaşam sergiliyor aslında. Yeni yaşam tarzı öneren bir markayız ve mağazada satışta olan ürünlerimizi sunuyoruz burada." şeklinde konuştu.

 

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13