UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"RESMİ OLARAK DOKUZ SENE AMA, BEN ONUNLA TANIŞTIĞIMDA EVLENDİM!"

Mustafa Sandal ve eşi Emina Sandal Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi.

"RESMİ OLARAK DOKUZ SENE AMA, BEN ONUNLA TANIŞTIĞIMDA EVLENDİM!"

Geçtiğimiz günlerde gitikleri kısa tatilden bahseden çift çocuklarıyla güzel bir kayak tatili yaptıklarından bahsetti.

Eşi Emina Sandal ile birlikte yeni projeler için çalıştıklarını söyleyen Mustafa Sandal, özelikle eşinin çok fazla çalıştığını çok güzel bir sonuçla sevenlerinin karşısına çıkacağını söyledi..

Oyunculuk konusunda bir projeye dahil olmak isteyip istemediği sorulduğunda, “Oyunculuk çok zor bir iş… Özellikle dizi sektörü oldukça zor. Gecesi gündüzü yok. Allah sette çalışan oyuncularımıza sabır versin. Hazırladığım ara ara yazdığım kısa notlar var.. İleride bu notları birleştirerek iyi isimlerle çalışabilirsem tabi neden olmasın. Sinema sektöründe bir şeyler yapabilirim.” Açıklamasını yaptı..

Emina Sandal’a eşini hangi tür film içinde görmek istediği sorulduğunda ise, Mustafa Sandal’ın içinde bulunduğunda güzel olacak film türünün romantik olduğunu söyledi..

Geçtiğimiz günlerde evlilik yıl dönümlerini kutlayan ünlü çifte “Kaçıncı yılınızı kutladınız?” diye sorulduğunda Mustafa Sandal her ne kadar afallasa da sonra çok güzel bir şekilde toparladı ve ortamdaki herkese, Emina Sandal’a ne kadar büyük bir aşk beslediğini ispatladı…

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREmina Sandal  Mustafa Sandal