UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞBAKAN YILDIRIM İLE MERKEL ORTAK BASIN TOPLANTISI DÜZENLİYOR!

Başbakan Binali Yıldırım ile Alman mevkidaşı Merkel ortak bir basın toplantısı düzenliyor. Toplantıdan öne çıkan satır başları şu şekilde;

BAŞBAKAN YILDIRIM İLE MERKEL ORTAK BASIN TOPLANTISI DÜZENLİYOR!

Sayın Merkel ile ikili ilişkilerimizin tüm boyutunu değerlendirdik. Başta güvenlik konusu olmak üzere ilişkilerimizi nasıl daha ileri taşırız, değerlendirme fırsatımız oldu. AB ile ilişkiler ve Gümrük Birliği'nin nasıl daha ileri götürülebileceğini değerlendirdik. Birliğe katılım konusunda bir adım daha ileri nasıl gidilebilir bu konuşuldu.

Dünya demokrasi tarihinde eşine az rastlanan tanklara toplara uçaklara, füzelere karşı bedenini ortaya koyup ülkesini savunan kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin bir milletin başarısından bahsediyoruz. Alçak örgüt maalesef çok büyük tahribat bıraktı. Onların zararlarını ortadan kaldıracak tedbirleri de elimizden geldiğince alıyoruz. Uygulamalarla ilgili şikayetler kulağımıza geliyor. Bu kadar büyük bir olayın yüzbinlerce sorumlunun içinde olduğu bu darbe girişiminde hata olabilir. Ancak bir kasıt söz konusu olamaz. Başından beri söylüyoruz. Türkiye bir hukuk devleti, intikam duygusuyla hareket etmeyeceğiz. Adalet içerisinde muamele yapacağız.

Ayrıntılar geliyor...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13