UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DAYAN YÜREĞİM'DE ÇOK MERAK EDİLEN SORU!ELVAN HAPSE GİRECEK Mİ?

“Dayan Yüreğim” ilk bölümüyle televizyon seyircisinin gönlünü fethetti. Yeni dizinin ilk bölümünde (Ece Uslu) Elvan'ın dramı yürekleri dağlarken; 1.bölümün finalinde yaşananlar soru işaretlerine neden oldu. Kocasını bıçaklayan Elvan'ın neler yaşayacağını merak eden izleyiciler, “Dayan Yüreğim” 2. fragmanınında bu sorunun cevabını arıyor...

DAYAN YÜREĞİM'DE ÇOK  MERAK EDİLEN SORU!ELVAN HAPSE GİRECEK Mİ?

 

“Dayan Yüreğim” ilk bölümüyle diziseverlerin beğenisine sunuldu.
Başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Berk Atan ve Nilay Deniz gibi başarılı oyuncuların paylaştığı ‘Dayan Yüreğim'in 1. bölümünde karakterleri tanıma fırsatı bulan seyirciler, ‘Dayan Yüreğim’in konusuna dair ayrıntıları keşfettikçe duygu seli yaşadı.
Bunun yanı sıra “Dayan Yüreğim” güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı senaryosuyla sosyal medyayı salladı. ‘Dayan Yüreğim'in şimdiden Cuma akşamlarının fenomen dizisi olacak gibi gözüküyor.

 

ELVAN’IN ÇARESİZLİĞİ

Kocası Tahir kendisini boğmaya çalışınca can havliyle karşı koyan Elvan, Tahir’in ölmesiyle hapse düşmüş, hayatı alabora olmuştur.
Canından çok sevdiği kızı Seray başta olmak üzere etrafındaki herkes ‘katil’ damgası yiyen Elvan’a sırtını dönmüştür...

AV. FUAT YARDIM EDİYOR

Çocukları için yaşamak zorunda olan Elvan’ı içinde bulunduğu durumdan kurtarabilecek tek kişi, beklenmedik bir şekilde karşısına çıkan Avukat Fuat’tır. Daha önce kendi kızının hayatını kurtaran Elvan’a minnet besleyen Avukat Fuat, şimdi borcunu ödemek için var gücüyle çalışır.

SELİM’E KİM BAKACAK?

Babası mezarda, annesi hapiste olan Selim hastanede bir başına yaşam savaşı vermektedir.
Doktorlar, Selim’in felç olduğunu ve artık bakıma muhtaç yaşayacağını söyler. Selim taburcu olacaktır ancak kimsenin Selim’i evine almaya niyeti yoktur… Ailede, ‘Selim’e kim bakacak’ kavgası çıkar. Aklı çocuklarında kendisi hapiste olan Elvan çaresizdir.



DAYAN YÜREĞİM DİZİSİNİN MERAK EDİLEN 2.FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13