UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERAKLA BEKLENEN "DAYAN YÜREĞİM'İN 2.BÖLÜMÜ BAŞLADI!..

Endemol Shine Türkiye imzalı “Dayan Yüreğim” 2. bölüm fragmanı yayınlanmış ve çok dikkat çekmişti. FOX TV’nin yeni dizisi Dayan Yüreğim'in 2.bölümü FOX TV ekranlarında başladı.

MERAKLA BEKLENEN "DAYAN YÜREĞİM'İN 2.BÖLÜMÜ BAŞLADI!..


Dayan Yüreğim” dizisi ilk bölümü ile televizyon izleyicilerinin dikkatlerini çekmeyi başardı.

Başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Berk Atan ve Nilay Deniz gibi önemli isimlerin paylaştığı  Dayan Yüreğim’in yeni bölümüne az bir zaman kala sosyal medyada insanlar bölümde ne olabileceği ile ilgili konuşmaya başladı bile…

Dayan Yüreğim fragman videosunun yayınlanmasının ardından diziye merak her geçen gün biraz daha bu akşam saat 20:00'a alarmlar kuruldu. 

DAYAN YÜREĞİM DİZİSİNİN MERAK EDİLEN 2.FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

DAYAN YÜREĞİM 2. BÖLÜM ÖZETİ

Kocası Tahir kendisini boğmaya çalışınca can havliyle karşı koyan Elvan, Tahir’in ölmesiyle hapse düşmüş, hayatı alabora olmuştur.

Canından çok sevdiği kızı Seray başta olmak üzere etrafındaki herkes ‘katil’ damgası yiyen Elvan’a sırtını dönmüştür.

Çocukları için yaşamak zorunda olan Elvan’ı içinde bulunduğu durumdan kurtarabilecek tek kişi, beklenmedik bir şekilde karşısına çıkan Avukat Fuat’tır. Daha önce kendi kızının hayatını kurtaran Elvan’a minnet besleyen Avukat Fuat, şimdi borcunu ödemek için var gücüyle çalışır. Babası mezarda, annesi hapiste olan Selim hastanede bir başına yaşam savaşı vermektedir. Doktorlar, Selim’in felç olduğunu ve artık bakıma muhtaç yaşayacağını söyler. Selim taburcu olacaktır ancak kimsenin Selim’i evine almaya niyeti yoktur. Ailede, ‘Selim’e kim bakacak’ kavgası çıkar. Aklı çocuklarında kendisi hapiste olan Elvan çaresizdir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13