UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BAHREYN'DE TÖRENLE KARŞILANDI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TUR" ile saat 18.15'te (TSİ) Bahreyn'in başkenti Manama'ya geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BAHREYN'DE TÖRENLE KARŞILANDI!


Erdoğan burada resmi törenle karşılandı. Bahreyn Kralı Hamad Bin İsa El Halife ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ülkenin en önemli madalyası verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Sakhir Askeri Havaalanı'na gelişinde,  Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al Halife, Bahreyn Başbakanı Halife bin Salman Al  Halife, Bahreyn Veliaht Prensi Salman bin Hamad Al Halife, Bahreyn Dışişleri  Bakanı Khalid bin Ahmad Al Halife ile Türkiye'nin Manama Büyükelçisi Hatun  Demirer ve büyükelçilik mensuplarınca karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt  Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ekonomi Bakanı Nihat  Zeybekci ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık da Manama'ya geldi.

Erdoğan daha sonra Sakhir Sarayı'nda Bahreyn Kralı Hamad Bin İsa El Halife tarafından da resmi törenle karşılandı. Erdoğan ve Bahreyn Kralı daha sonra baş başa görüşmeye geçti.

ERDOĞAN'A ÜLKENİN EN ÖNEMLİ MADALYASI VERİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn'de madalya taktim töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Bahreyn'de ülkenin en önemli madalyası verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı kısa konuşmada madalya için teşekkür ederken Müslümanları birlik beraberliğe davet etti. etti. Erdoğan "Müslümanlar bir binanın tuğlaları gibidir" dedi.

Daha sonra iki ülkenin Dışişleri Bakanları taarfından karşılıklı işbirliği anlaşması imzalandı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13