UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

Bu hafta göze çarpan ve en çok tercih edilen mekanlar hangileri?..

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

1. SUR BALIK

Arnavutköy'de balık yenilecekse gidilebilecek en iyi balık restoranlarından biri “Sur Balık”.

Servis profesyonel ve oldukça hızlı. Çalışanlar da bir o kadar işinde usta.

İşletme de yemekler gibi nezih, temiz, huzur verici. Boğaz’ın muhteşem manzarası eşliğinde balık ve meze keyfi yapılabilecek, İstanbul’un seçkin insanlarının tercih ettiği “Sur Balık” kaliteden kesinlikle taviz vermiyor.

Top Mekânlar listemizde bu hafta 1. sırada...

2. BRİO

Kilyos/Zekeriyaköy bölgesinin tek İtalyan mekanı olma özelliğine sahip olan Brio, oldukça güzel bir ambiyansa sahip. Brio, ahşap masalar ve kahverengi dekoruyla da kendinizi evinizde gibi hissettiren özelliğiyle dikkat çekiyor...

Brio, Top Mekânlar listemizin 2 numarasında...

 

3. GÜNAY RESTAURANT

İstanbul'da gazino kültürünün son mirasçısı, eğlence dünyasının kalbinin attığı, BVS Group bünyesindeki mekân Günay Restaurant, ağırladığı dünyaca ünlü yerli ve yabancı starlar ile 'en iyilerin sahnesi' olmaya devam ediyor. Hafta sonları full çeken Günay Restaurant, İstanbul gece hayatının sembol değerlerinden biri kabul edilmenin haklı gururunu taşıyor.
Kulisten sahneye uzanan özgün ritüelleri ile, adeta bir okul niteliğinde olan gazino konseptini, post modern dokunuşlarla canlandırarak yeniden gündeme yerleştiren Günay; geçmişe özlem duyanların nostalji ihtiyacına cevap vermenin ötesinde, günümüzün popüler eğlence kültürüne alternatif arayışında olanların beklentilerini de en üst düzeyde karşılıyor.
Günay, Top Mekanlar listemizde 3. sırada...

 4. MORİNİ

İstanbul’a eşsiz New York yemek deneyimini getiren MoriniZorlu Center’da arkadaşlarınızla bir araya gelmek, alışverişe lezzetli bir mola vermek için ideal bir mekan olarak karşımıza çıkıyor.

MoriniAmerikalı ünlü şef Michael White’ın elinden çıkan seçkin menüsünün yanı sıra, eşsiz İtalyan lezzetleriyle de gurmelerin dikkatini üzerine çekiyor.

Morini Top Mekanlar listemizin 4. sırasında…

5. ARNAVUTKÖY BALIKÇISI YENİKÖY

Arnavutköy balıkçısı, son yıllarda Yeniköy’e ayrı bir hava getirdi.

Çalışanlarının güler yüzü, lezzetli mezeleri ve balıkları ile çok başarılı bir balıkçı olan Arnavutköy Balıkçısı-Yeniköy listemizin 5.sırasında…

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13