UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BKM'NİN BEKLENEN FİLMİ 'TATLIM TATLIM'IN FRAGMANI YAYINLANDI!.

Başrollerini Aylin Kontente, Büşra Pekin, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu, Bülent Emrah Parlak, Çağlar Çorumlu, Fatih Artman ve Serkan Keskin’in paylaştığı, Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği 'Tatlım Tatlım'ın afiş ve fragmanı görücüye çıktı.

BKM'NİN BEKLENEN FİLMİ 'TATLIM TATLIM'IN FRAGMANI YAYINLANDI!.

Yapımcılığını, Türkiye sinema sektörünün en önemli şirketlerinden  BKM Medya’nın üstlendiği 'Tatlım Tatlım'ın ilk fragmanı görücüye çıktı.


İlişkilerin çeşitli aşamalarında yaşananları kadın ve erkek ekseni üzerinden eğlenceli bir dille anlatan, kendilerini olayların akışına bırakmış dört çiftin hikayesi “Tatlım Tatlım”ın ilk teaserı yayınlandığı günden beri sinemaseverler tarafından büyük merak uyandırdı.

 

FANLARDAN FRAGMAN BASKISI

Fragmanının çıkmasını dört gözle bekleyen hayranları filmin oyuncularının sosyal medya hesapları altına fragmanın ne zaman yayınlanacağına dair yazdıkları yorumlarla oyuncuları mesaj yağmuruna tuttu.

Beyazperdede yaşanacak kahkaha tufanının habercisi olan fragman ilk olarak BKM’nin sosyal medya ve YouTube hesapları üzerinden yayınlandı.

 

“SİZİN AŞKA İŞİNİZ YOK MU?”

Afişi de hazırlanan film şimdiden sinemaseverlerin radarına girdi…

Aylin Kontente ve Bülent Emrah Parlak, Büşra Pekin ve Çağlar Çorumlu, Gupse Özay ve Fatih Artman, Şebnem Bozoklu ve Serkan Keskin’in çift olarak yer aldığı film, afişinde de yer alan slogan gibi “Sizin Aşka İşiniz Yok Mu?” dedirtecek. “Tatlım Tatlım” 17 Mart’ta sinemalarda


BKM'NİN BEKLENEN FİLMİ 'TATLIM TATLIM'IN FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13