UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

S. SERENGİL, “GECE KUŞU”NDA İÇİNİ DÖKTÜ: "D. AKALIN'A KIRGINIM!"

Seren Serengil, UçanKuş TV’deki Gece Kuşu’na konuk olduğu programda hayatının aşkının kim olduğunu ilan etti: “Cengiz İmren...”

S. SERENGİL, “GECE KUŞU”NDA İÇİNİ DÖKTÜ: "D. AKALIN'A KIRGINIM!"

Ve şunları söyledi:

“Hayatımda en çok Cengiz İmren’i sevdim. Sırf hapishanede Cengiz beni izlesin diye TV’de program yaptım”

“HAYATIMDA KİM OLURSA OLSUN, CENGİZ’E KOŞARIM”

“Hayatımda dönüp baktığım zaman zaman en çok Cengiz’i sevmişimdir. Çok aşık olduk birbirimize. Cengiz zor bir adamdı. Cezaevine girdikten sonra formalite olarak evlendik. Onu rahat ziyaret edebilmek için evlenmek istedim kimse duymaz, annemin dahi haberi olmaz derken herkes duydu evlendiğimizi... Üzerime iftiraların atıldığı bir dönemdi. Cengiz cezaevindeyken beni 24 saat rahat izleyebilsin sürekli gördün diye ünlüler çiftliği programına katılmıştım ama o bile çarptırılmıştı. Hayatında kim olursa olsun Cengiz’in ona koşarım her durumda...”

ANNESİ TÜM EVLİLİKLERİNE KARŞI ÇIKMIŞ!..

Serengil, evliliklerine annesinin onay vermediğini de söyledi:

“Evliliklerimin hiç birini annem istemedi”

“DEMET AKALIN’A KIRGINIM”

Seren Serengil, Demet Akalın ve Gülben Ergen’le ilgili de konuştu:

“Hayatımda affedemeyeceğim tek şey sadakatsizliktir. Sadece karşı cinste değil arkadaşlıklarımda da affetmem. Demet Akalın’a kırgınım. Düşman olarak bile görmediğim bana zarar veren bana yanlışlar  yapan o kadınla Demet’i yan yana görmek istemiyorum. Demet’in her zaman arkasındayım benim dostum ama benim birlikte görmek istemediğim o kadınla fotoğraf paylaşmasından dolayı instagram hesabımdan takibi bıraktım.”

“UYGUN KRİTERDE ERKEK BULAMIYORUM”

Seren Serengil, şöyle devam etti:

“Beni şarkıcı kimliğimle tanıyorlar ama 4 yıldır albüm yapmıyorum. Çünkü içimin kıpır kıpır olması lazım albüm yapmam için yoksa kılımı kıpırdatmam. En son sevgilimden haziran ayında ayrıldım. 8 aydır hayatımda kimse yok ama içim kıpır kıpır bu aralar nedense.. Platonik de aşık olabilirim. Birileriyle tanışıyorum ama bana uygun kriterleri olmadığı için olmuyor.

“ÇOCUK İSTİYORUM, ÇÜNKÜ ÇOK YALNIZIM”

Seren Serengil, Anılcan Tanrıyar’ın sunduğu Gece Kuşu programında çocuk özlemini de dile getirdi:

“Çocuk istiyorum çünkü çok yalnızım. Şuan bir diziden teklif gelse bir tek Engin Akyürek ile oynamak isterim”

“SIRF, CENGİZ HAPİSHANEDE BENİ İZLESİN DİYE TV PROGRAMI YAPTIM”

Hayatımda dönüp bakmaya gittiğim zaman en çok Cengiz’i sevmişimdir. Çok aşık olduk birbirimize. Cengiz zor bir adamdı. Cezaevine girdikten sonra formalite olarak evlendik. Onu rahat ziyaret edebilmek için evlenmek istedim kimse duymaz annemin dahi haberi olmaz derken herkes duydu evlendiğimizi. Üzerime iftiraların atıldığı bir dönemdi. Cengiz cezaevindeyken beni 24 saat rahat izleyebilsin sürekli gördün diye ünlüler çiftliği programına katılmıştım ama o bile çarptırılmıştı.

Hayatında kim olursa olsun Cengiz’in ona koşarım her durumda.

Serengil'in programda dikkat çeken sözlerinden birkaçı ise şunlar oldu:

Evliliklerimin hiçbirini annem istemedi.

Sevgililer gününde hep ben hediye aldım.

Sahnede en çok Selami Şahin’i beğeniyorum.

UÇANKUŞ'TA PİŞTİM!

Bugün  magazin yorumculuğu yapıyorsam Uçankuş’ta piştiğim içindir. Ucankuş ‘un arşivinden bazı görüntüleri istiyorum. Özellikle Muazzez Ersoy’un eski sevgilisi Murat Gümüş ile Gülben Ergen birlikteliği haberini sunduğu bölümü istiyorum sizden. Yeşim Salkım’ın kocasıyla birlikte olduğu konuşulduğu dönemdeki arşiviniz inanılmaz.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13