UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DAVUL BİLE DENGİ DENGİNE DEYİMİ SONSUZ AŞK FİLMİYLE SON BULACAK

TAFF yapımı, Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın başrollerinde yer aldığı, 24 Mart’ta vizyona girecek olan “Sonsuz Aşk” filminin fragmanı yayınlandı.

DAVUL BİLE DENGİ DENGİNE DEYİMİ SONSUZ AŞK FİLMİYLE SON BULACAK

Bir profesörle, evinde temizlik işlerini yapan bir kadının hiç düşünmedik bir anda aşka adım atmasıyla işler ilginç bir hal alır…

Hem zorluklar ortaya çıkar, hem de duygu seline sürükleyecek olaylar.

Ve böylesi bir durumda ikilin başından geçen süreç ortaya “Sonsuz Aşk”ı çıkartır…

Çekimleri İstanbul’da başlayıp Cunda’da devam eden Sonsuz Aşk, fragmanında yer alan romantik sahnelerle de dikkat çekti.

24 Mart’ta vizyona girecek olan Sonsuz Aşk filmi, kardeşiyle kurduğu mütevazi düzende, küçük mutluluklarla yaşamını renklendiren Zeynep  (Fahriye Evcen) ve genç yaşta kendini işine adayan Profesör Doktor Can’ın (Murat Yıldırım) ezber bozan aşklarını, karşılarına çıkan engelleri ve başlayan sonsuz aşkı konu ediniyor.

Yapımını TAFF’ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın yaptığı, senaryosunu Deniz Akçay Katıksız’ın yazdığı kadrosunda Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın yanı sıra Fatih Al, Filiz Ahmet, Zeynep Özder, Nazlı Pınar Kaya, Didem İnselel ve Ege Aydan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Sonsuz Aşk filminin, merakla beklenen fragmanı daha şimdiden izleyenleri merak içinde bıraktı.


“SONSUZ AŞK” FİLMİNİN FRAGMANI

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13