UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOSYAL MEDYA "VAMPİR ASENA" YORUMLARIYLA SALLANIYOR!..

Caner Erkin’le Şükran Ovalı mutluluğunu kıskanan Asena Atalay, eşinin mal varlığının yarısını isteyerek dava açtı. Atalay için ‘Vampir gibi’ esprileri yapıldı!

SOSYAL MEDYA "VAMPİR ASENA" YORUMLARIYLA SALLANIYOR!..


Beşiktaşlı Caner Erkin'in eşi Şükran Ovalı'ya 14 Şubat'ta yaptığı sürprizin yankıları sürerken Asena Atalay'dan karşı hamle gecikmedi. Ünlü çiftin 2 Ocak'ta evlenmesiyle düğmeye basan futbolcunun eski eşi, Erkin'e toplam 451 bin liralık icra takibi başlatmıştı. Boşandıktan sonra Atalay, "Caner'den 5 kuruş almadım. Ceketimi alıp çıktım" dese de yan çizdi.

Daha önce iki kere icra takibi başlatan ve son olarak Caner Erkin’in tüm mal varlığına tedbir konulması istemiyle malların paylaşımı için dava açan Asena Atalay'ın yeni bir talepte bulunduğu ortaya çıktı.

Asena Atalay'dan Caner Erkin'e dava üstüne dava. Oğlunun masraflarının aylık 10 bin değil 50 bin TL olduğunu iddia eden Atalay, yıllık 600 bin TL tedbir nafakası istedi.

TWITTER GÜNDEMİNDE

Atalay, anlaşmalı olarak boşandığı Erkin'in tüm mal varlığının yarısını istedi. Caner Erkin'in de bunun üzerine "Asena, evliliğimi çekemediği için bu tarz çirkin saldırılar yapıyor" dediği iddia edildi. Gündem olan Asena Atalay için de şöyle espriler yapıldı: "Vodafone Arena'yı Asena'nın üstüne yapıp kurtulalım", "Hakim Caner Erkin'i komple Asena Atalay'a verirse bütün sorun çözülür. Bence artık bir o kaldı çünkü…", "Asena eskiden vampir olmalıymış; tam kan emici çıktı", "Sanki Fenerbahçe, Beşiktaş'ı bitirmek için lig arasında Asena'yı transfer etmiş"

GÜLE OYNAYA AYRILMIŞLARDI

Ocak 2016'daki boşanma davasından çıkışta Caner'le dostluk görüntüleri sergileyen Atalay, eski eşinin boşanırken kendinden bazı mallarını sakladığını iddia edip yine dava açtı. Erkin'in ise oğulları Çınar'ın velayetini almak için işlemleri hızlandırdığı öğrenildi..(TAKVİM)

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13