UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI BİTTİ!..

Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşmaya sahne olacak. Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında lider Beşiktaş bu akşam Vodafone Arena'da Akhisar Belediyespor'u konuk edecek. Siyah-beyazlı ekip bu akşam sahaya mutlak galibiyet için çıkacak. Kritik mücadele öncesinde iki takımın ilk 11'leri açıklandı.

BEŞİKTAŞ AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI BİTTİ!..

Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçı Spor Toto Süper Lig'de dengeleri değiştirecek. Liderlik koltuğuna oturabilmek için büyük bir efor sarf eden Beşiktaş, Akhisar Belediyespor maçında hedeflediği üç puanı alması halinde en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını açacak. Peki, Siyah Beyazlı takım için önem arz eden Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Karşılaşma hakkında detaylı bilgiler...

 

İŞTE İLK 11'LER

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Atınç, Marcelo, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Babel, Quaresma, Cenk

Akhisar Belediyespor: Bora, Mustafa, Samardzic, Caner, Ömer, Lopes, Aykut, Sissoko, Olcan, Özer, Cikalleshi

KARTAL HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Akhisar Belediyespor ile bugün oynayacağı maçın hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, top kontrolü, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman tam sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

İdmana tedavisine başlanan Matej Mitrovic katılmadı. Bireysel programına devam eden Caner Erkin takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13