UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞENAY YANGEL VE FATİH ÜREK’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!..

Ünlü müzayedeci Uğur Batur’un Mehmetçik Vakfı yararına verdiği davete Uzm. Dr. Şenay Yangel ve şarkıcı Fatih Ürek katıldı.

ŞENAY YANGEL VE FATİH ÜREK’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!..

Ünlü müzayedeci Uğur Batur’un  “Mehmetçik Vakfı” yararına Beşiktaş'ta bir otelde organize ettiği geceye, ünlü şarkıcı Fatih Ürek ve Uzman Astrolog Doktor Şenay Yangel’de katıldı. Yakın arkadaşı Uğur Batur’un ve Mehmetçik Vakfı Başkanının ricasını kırmayan Fatih Ürek, “ Böyle önemli ve derin manası olan gecede bulunmaktan son derece mutluyum.” dedi. Şehitlere minnet borcumuz olduğunu dile getiren Uzman Astrolog Dr. Şenay Yangel ise “Biz bugün işimizi yapıyorsak, onların sayesinde. Bu yardımı tüm sanatçılarımızın da desteklemesini bekliyorum.” şeklinde konuştu.

ŞENAY YANGEL’DEN FATİH ÜREK’E KİLO ANALİZİ

Verdiği kiloların ardından daha sağlıklı bir forma kavuştuğunu ifade eden Fatih Ürek, bu konudaki istikrarının kalıcı olup olmadığını Şenay Hanımdan yorumlamasını istedi. Fatih Ürek’in çok enerjik olduğunu dile getiren Uzman Astrolog Dr. Şenay Yangel Fatih Ürek’in 2017 yılı boyunca kariyer hayatında önemli gelişmeler olacağını söyledi. 


RÖPORTAJI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13