UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

Bu hafta göze çarpan ve en çok tercih edilen mekanlar hangileri?..

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

HAZİNE CİHANGİR

Semtin en şık mekânı olan HazineCihangir'in göbeğinde Akarsu Caddesi'nde hizmet veriyor. Hazine; çok şık bir mekân ama bir o kadar da rahat ve samimi bir ambiyansı var.

Hazine, gece yarısına kadar restoran, kafe ve bar olarak hizmet verirken, gece yarısından sonra eğlence tutkunlarını canlı müzikle ağırlamaya başlıyor.

Hazine Cihangir Top Mekânlar listemizin ilk sırasında…

ZUMA

Başarılı şef Rainer Becker tarafından yaratılan ödüllü restoran Zuma, otantikliğiyle tanınan ama geleneksel olmayan modern Japon mutfağını, cesur tatlar eşliğinde en yüksek kalitede içeriklerle hazırlayıp sade ancak enfes bir sunumla takdim ediyor. Zuma, Becker’in Tokyo’da yaşadığı yılların ilhamıyla hayata geçirdiği ve rahat bir yemek ortamına sahip Izayaka tarzının şık mekanlarda zarif servisler ile sunulduğu bir dünyanın kapılarını açıyor.

Zuma listemizin 2. sırasında...

BALIKÇI HASAN-YEŞİLKÖY:

Yeşilköy’de bir klasik, Balıkçı Hasan... Bir süre önce yenilenen Hasan, kısa sürede Yeşilköy’ün en iyi balık lokantası haline gelerek, kaliteli müşteriyi kendine abone etti ve listemizde yer almayı başardı...

Balıkçı Hasan listemizin 3. sırasında...

VİLLA BOSPHORUS ÇENGELKÖY

Anadolu yakasının en eski semtlerinden biri olan Çengelköy; hem gün batımı manzarası hem de balık restoranları ile ünlü bir semt.

Villa Bosphorus, müşterilerine eşsiz boğaz manzarasıyla şehrin lezzetlerini keşfetmeye çağırıyor. Şehrin ortasında, güney sahillerini aratmayan kumsalıyla farklı bir ambiyans oluşturuyor. Önünde küçük balıkçı teknelerinin bulunduğu kumsaldaki masalarda otururken, ayaklarınızda denizden gelen küçük dalgaları hissedebileceğiniz bir yer olan mekan sırtını da asırlık ağaçları ve yeşilini koruyabilen Çengelköy’e yaslıyor.

Restoranda, gün batımını boylu boyunca karşınızda duran Boğaz Köprüsü eşliğinde izlemekte ayrıca büyük bir keyif.

Mekanın iç dekorasyonu da oldukça şık. Patlıcan salatası, kalamar tavası mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında.

Villa Bosphorus listemizin 4. sırasında

SAHNE

Saatler geceyi vururken, eğlencenin nabzı Etiler Sahne İstanbul’da doruğa ulaşıyor. Yeme-içme ve eğlence sektörünün öncüsü BVS Groupbünyesinde yer alan Sahne İstanbul’u, gece hayatının sıkı takipçilerinin Etiler’deki vazgeçilmez cazibe merkezi olarak tanımlayabiliriz. Enerjiyi doruklarda yaşamayı sevenlerin, parlayan yıldızların Sahne’si; heyecanı zirveye taşıyan canlı müzik performansları ile sevdiğiniz sanatçılarla aranızdaki en yakın temas noktası... Sahne, bu hafta top mekanlar listemizin 5. sırasında...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13