UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERHAN ÇELİK İLE NARKOTERÖR BU AKŞAM TRT1 ANA HABER’DE!..

Erhan Çelik ile TRT1 Ana Haber ekibi bu kez Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği son yılların en büyük uyuşturucu operasyonlarından birine an be an tanıklık etti.

ERHAN ÇELİK İLE NARKOTERÖR BU AKŞAM TRT1 ANA HABER’DE!..


Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin Irak sınırına en yakın karakolunda 72 askerle 48 saat geçiren ve sıcak çatışmaları görüntüleyerek TRT 1 Ana Haber ekranlarına taşıyan Erhan Çelik, bu defa rotayı Diyarbakır’a çevirdi.

 Aylar süren teknik ve fiziki takip sonucu terör örgütü PKK'nın uyuşturucu kanallarına aynı anda 3 koldan şok operasyonlar düzenleyen Emniyet ve Jandarma Özel Harekat timlerinin de desteklendiği operasyona istihbarat ekipleri de katıldı.

TRT1 Ana Haber Ekibi ve Erhan Çelik’in de dakika dakika görüntülediği bu operasyon ve tüm detaylar bu akşam (22 Şubat 2017 Çarşamba) Ana Haber ekranlarında olacak.

Operasyon öncesi büyük bir gizlilikle davet edilen Erhan Çelik ve ekibi; emniyet güçlerimizin sahadaki zor şartlarla mücadelesini ve canları pahasına gerçekleştirdikleri operasyonları bu haber ile gözler önüne seriyor.

Terör örgütü PKK nın uluslararası uyuşturucu ticareti ile kazandığı gelire yönelik büyük bir darbe indirilen ve 24 saat süren operasyon sonunda yaklaşık 1 buçuk ton uyuşturucu ele geçirildi. Bunları depolayan, sevk eden ve satışına aracılık eden pek çok kişi de gözaltına alındı.


 

TANITIMI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13