UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 'DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A BÜYÜK ÖVGÜ!..

3. Milli Kültür Şurası'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'dan övgü dolu sözler ile bahsetti. Dizinin Türkiye'de de yurt dışında da ilgiyle takip edildiğini söyleyen Erdoğan, torunlarının diziyi izledikten sonra tekrarını da takip ettiklerini ifade etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 'DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A BÜYÜK ÖVGÜ!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3. Milli Kültür Şurası'nda kültür politikalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Günlük üretilen ve günlük tüketilen işlere dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu şekilde kültür ve medeniyetin inşa edilemeyeceğini ifade etti. "Özellikle gençlerimizi bir ustanın, bir üstadın dizinin dibinde oturtarak bir sanat öğrenmeye teşvik etmeliyiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyanın ve televizyonun kültürümüzü tüketmeyecek nitelikte olması gerektiğini anlattı.

Kültür Şurasında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğsn TRT'nin ilgiiyle izlenen Diriliş Ertuğrul dizisine yönelik açıklamada bulundu. Erdoğan, "Televizyonun, internetin özellikle de sosyal medyanın kültürümüzü adeta yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersine bu imkanları kendi kültürümüzü yeni kuşaklara aktarmann yolu olarak kullanmalıyız. Şimdi de Ertuğrul dizisi ülkemizin içinde ve dışında ilgiyle takip ediliyor. Benim torunlarım normali izlemekle kalmayıp tekrarını da izliyorsa demekki bunu kazanmışız. Demek ki bundan sonra da yatırımlarımızda bunlara yer vermeliyiz." dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13