UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

STEAKHOUSE'DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL ANLAMLI BİR HAREKET...

İstanbul’da ki et restaurantları arasında kısa sürede yerini alan ve Beylikdüzü bölgesinin vazgeçilmezi olan “Beş Bıçak Steakhouse” Dünya Kadınlar Günü'nde Türkiye'de bir ilke imza attı.

STEAKHOUSE'DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL ANLAMLI BİR HAREKET...

Kadın haklarının sıkı savunucusu olan İclal Aydın'ın yeni kitabı “UNUTURSUN” un Blogger tanıtımına Kaanlar Gıda Sponsorluğunda Beş Bıçak ev sahipliği yaptı.

Ünlü bloggerlardan @degisiktatlar Mehtap Özcan'ın organize ettiği keyifli bir sabah kahvaltısı ve sohbet havasında geçen toplantıda en büyük ilgi ekibin giydiği sloganlı önlüklere oldu. 

Bu özel günde kadınlarımızın değerini restaurant çalışanlarına giydirdikleri kadınlar ile ilgili özel mesajların yer aldığı önlüklerle anlatan Beş Bıçak başta İclal Aydın ve blogger takipçileri olmak üzere tüm misafirlerin takdirini kazandı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan restaurant sahiplerinden Serkan Kekik "Kadınlar bir toplumun oluşumundaki yapı taşıdır. Fakat halen kadınlarımıza gereken önem ve değer verilmemektedir. Hemen hemen her gün kadın cinayetleri ve kadına şiddet haberlerini görüyoruz. Bizde bu özel günde kadının önemini vurgulamak ve kadına gereken değerin verilmesi adına böyle bir çalışma yaptık; umarım amacına ulaşır " dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13