UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ZUHAL TOPAL’IN EKİBİNDEN BASIN AÇIKLAMASI!

Zuhal Topal’ın ekibinden son zamanlarda çıkan haberlere dair basın açıklaması yapıldı.

ZUHAL TOPAL’IN EKİBİNDEN BASIN AÇIKLAMASI!

İşte o basın açıklaması;

Son zamanlarda bazı internet siteleri, basın yayın mecraları, magazin programları ve şahıslar tarafından, programımıza ve adaylarımıza yönelik iftiralar, gerçek dışı ifadeler,  hakaretler, adeta bir karalama kampanyasına dönüştürülmüştür.

Bunlardan birisi de, bugün ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programında yapılmıştır. Söz konusu programın yayınında ve özellikle programın yorumcularından Nihat Doğan tarafından yapılan konuşmalarla, program ve adaylarımıza yönelik gerçek dışı hakaret içeren ifadelerde bulunulmuş, dini değerlerimiz ve inançlarımız da alet edilerek, kadınlarımız başı açık -  başı örtülü olarak ayrıştırılmış, ötekileştirilmiştir.

Tam da birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu şu günlerde, bu ayrıştırıcı tavrı ortaya koyan, gerçek dışı ifadelerde ve hakaretlerde bulunan, ekibimizi, adaylarımızı küçük düşürmeye çabalayan bu zihniyet; nasıl 2015 yılında vahşice katledilen genç kızımız Özgecan Aslan için kullandığı ifadelerle kadına şiddeti meşrulaştırmayı ima eden sözleri sarfetmişse, bugün tam da ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programındaki sözleriyle,  kadınlarımızı başı açık ve başı örtülü olarak ayrıştırmış, ötekileştirmiş, küçük düşürmeye çalışmış, dini inançlarını fütursuzca sorgulamış, toplumda hedef göstermiş ve hadsizce yargılamada bulunmuştur.

Söz konusu yorumcunun yapmış olduğu açıklamalar son derecede vahim olup, hakaretlerine ve gerçek dışı ifadelerine kutsal değerlerimizi de alet ederek programımızı, yapım ekibimizi, adaylarımızı hedef göstermiştir. Elbette bunlara kayıtsız kalamayacağımızı ve yasal haklarımızı kullandığımızı ve sonuna kadar da kullanacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz.

Hiçbir ayrımda bulunmadan tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlarız.

ZUHAL TOPAL’LA PROGRAMI

SOHO FİLM

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13