UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BÜYÜK HEYECAN İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!..

Türkiye’nin Taşları Çalışma Grubu, önceki gün Beyoğlu’nda bir mekanda Türkiye’nin birbirinden güzel taşlarını tanıttı.Taşlarımız, Takılarımız ve Mücevherlerimiz sergisinde değerli taşlar satışa sunuldu.

BÜYÜK HEYECAN İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!..

Mücevher çalıştayında bulunan Komite Başkanı Ülger Demircioğlu’da bu serginin yanı sıra Nisan ayında gerçekleştirecekleri kısa film yarışmasından bahsetti.

Genç sinemacıların her geçen yıl daha büyük bir heyecanla beklediği "Uluslararası Lions kısa film yarışması" için geri sayım başladı. Lions 118-Y İstanbul Anadolu Yakası Yönetim Çevresi’nin düzenlediği ödüllü yarışmanın bu yıl sekizincisi yapılıyor. 

Birbirinden değerli jüri üyelerinin arasında Birce Akalay, Hazım Körmükçü,Yetkin Dikiciler gibi başarılı oyuncularda yer alıyor.

Gelişmekte olan sinema sektörüne yeni ve genç yeteneklerin katılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen ödüllü yarışmada son başvuru tarihi 10 Mart 2017 olacak.

11 Nisan 2017 akşamı Zorlu Performans Merkezi’nde gerçekleşecek ve Uçankuş TV’den canlı olarak naklen yayınlanacak ödül gecesinde Murat Evgin ve Orkestrası da sahne alacak. 

Bu anlamlı geceye her yıl olduğu gibi sanat ve medya dünyasının birbirinden ünlü davetlilerinin katılması bekleniyor.


GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13