UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SERAY HERŞEYİ İTİRAF EDİYOR! DAYAN YÜREĞİM'DE BIÇAKLAR ÇEKİLDİ!

Dayan Yüreğim yeni bölümüyle bu akşam izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dayan Yüreğim 6. bölümünde Seray, evlerini basan Ali yüzünden Atıf ile birlikte olduğunu herkese itiraf ediyor.Dayan Yüreğim yeni bölümünde bu hafta Rıfat ile Atıf’ın randevulaştığını öğrenen Seray olacakları önlemek için buluşma yerine gittiğinde büyük bir şok yaşar.

SERAY HERŞEYİ İTİRAF EDİYOR! DAYAN YÜREĞİM'DE BIÇAKLAR ÇEKİLDİ!

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcısı olduğu, başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Nilay Deniz ve Berk Atan’ın paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği ‘Dayan Yüreğim’ 6’ınci bölümü ile bu akşam saat 20.00’de Fox’ta.

SERAY İTİRAF EDİYOR

Seray’ı takibe alan kuzeni Rıfat kafede Atıf ile burun buruna gelir. Öte yandan Seray’ın yengesi Suzan ortalığı karıştırmaya devam etmektedir. Suzan, Seray ile evlenmek isteyen Ali’ye Seray’ın başkasıyla görüştüğünü söyler. Bir gece kapılarına dayanan Ali büyük bir rezalet çıkarırken; Seray, amcası Remzi’ye gerçeği itiraf etmek zorunda kalır.

BÜYÜK RESTLEŞME

Atıf ile ilişkisi herkes tarafından öğrenilen Seray, amcası tarafından eve kapatılma cezası alırken kuzeni Rıfat da Atıf ile kozlarını paylaşmak için buluşur. Rıfat ile Atıf’ın randevulaştığını öğrenen Seray olacakları önlemek için buluşma yerine gittiğinde büyük bir şok yaşar.

O KADININ ADI ELVAN!

Av. Fuat’ın annesine yardım etmek için evlerine giden Elvan burada Fuat’ın kızı Nazlı ile karşılaşır. Nazlı, Elvan’ı hatırlamıştır. Fuat’ın boşanma kararındaki ısrarı, eşi Aysun’un aklına bir başka kadın şüphesini getirirken, Nazlı annesine, o kadının isminin Elvan olduğunu söyler…



DAYAN YÜREĞİM 6. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13