UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“GECE KUŞU” 1 AYDA NASIL ÜNLÜLERİN “İKİNCİ ADRESİ” OLDU?..

Anılcan Tanrıyar’ın sunduğu ve konuklarına olağanüstü saygılı bir tavır sergilediği, ayrıca bu ortam yüzünden şahane sohbetlerin sergilendiği ve ünlü konukların da rahatlıkla kendilerini ifade edebildikleri bir program olan “Gece Kuşu”nun önümüzdeki günleri şimdiden doldu.

“GECE KUŞU” 1 AYDA NASIL ÜNLÜLERİN “İKİNCİ ADRESİ” OLDU?..

Sloganı “Erken uyumayanlara, gece kuşlarına özel”…

Gecelerinize renk geldi.

Hayata hoş bakanların kanalı UçanKuş TV’de, kavgadan-gürültüden uzak, umut ve mutluluk veren bir program…

Yayın hayatına başlayalı bir ay olan UçanKuş TV’deki “Gece Kuşu” programı şimdiden fırtına gibi esmeye başladı.

Televizyonların adeta gecelere, gece programlarına küstüğü, programlarını yayından kaldırdığı bir dönemde, rakipsiz olarak ekrana gelmeye başlayan Gece Kuşu, kısa zamanda çok sevildi.

Gece Kuşu”nun genç sunucusu Anılcan Tanrıyar’ın konuklarına olan saygısı, neşeli sohbeti, karşısındakini sıkmayan, tam tersi, projelerini anlatma imkanı veren soruları ve hayatın içinden her konuyu masaya yatırmasıyla, program kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekti.

Doğal olarak; iş yapan, eser yaratan, müzik üreten v.s tüm ünlülerin; açıkçası müzik, magazin, dizi, sinema ve futbol dünyasındaki tüm ünlülerin adeta ikinci adresi oldu.

Genellikle tek, zaman zaman zaman da iki konuk alan programda önümüzdeki hafta yer alacak ünlüler de şimdiden belli oldu.

İşte ünlü insanların kendilerini rahat rahat anlatabildikleri, ifade edebildikleri Gece Kuşu’nun 30 Mart’a kadar olan günleri hemen dolarken işte o liste:

 

13 Mart: Asena

14 Mart: Gülşah Saraçoğlu

15 Mart: Ertem Şener

21 Mart: Özgür Aras

22 Mart: Nur Yerlitaş

23 Mart: Altay

27 Mart: Yonca Evcimik

29 Mart: Nilgün Belgün

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13