UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YOK ARTIK DEDİRTEN OLAY! ALEM YAPARKEN YAKALANDI!

Zanlı İbrahim Ç. adliyeye sevk edilirken, "Bende dolandırıldım, Allah benim belamı versin. Vicdanım sızlıyor, anne ile görüşüp altınları ödeyebildiğim kadar ödeyeceğim" dedi

YOK ARTIK DEDİRTEN OLAY! ALEM YAPARKEN YAKALANDI!

Adana’da bir ailenin 10 yıl boyunca tüp bebek yerine getirmek için biriktirdiği 17 çeyrek, 6 bilezik ve bin 900 lira parayı bölge zanlı dolandırıcılık yaptıktan daha sonra alem yaparken olayı anlatınca yakalandı.

 “ÖDEYEBİLDİĞİM DEK ÖDEYECEĞİM”

Zanlı ifadesinin gerisinde sağlık durumu kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine götürüldü. Zanlı burada basın mensuplarının soruları üzerine, “Benzer kişiler göre bende dolandırıldım. Bayan bana altınları kendi elleriyle teslim etti bende mağdurum. Kurul falanda almadım ben televizyonda izleyince onlarını hilebaz olduğunu öğrenip, Allah benim belamı versin dedim. Vicdanım sızladı. Beni de benzer kişiler dolandırdı baş komiser diye biri kimliğini gösterdi telefondan da bayanı aradılar oda bana gelip alabilirsin dedi gittim aldım” dedi.

Atınları ödeyeceğini söyleyen İbrahim Ç., “Anneyle zaten karşılaşacağız imkanım oldukça o bebeğin altınlarını da geri vereceğim. Ben bir şey yapmadım bende sonradan öğrendim. Altınları ben aldım bitmiş fakat araçta baş komiser var git al dedi o kadar aldım. Kendilerini de tanımıyorum baş komiserim dedi polis kimliğini gösterdi. Adamlar bu işi yapıyorlarmış çağırmak ama ben pişmanım” diye konuştu.

Polis çalınan altın ve paraları bulamadı. Zanlı “nitelikli üçkâğıt” suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13