UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RIDVAN DİLMEN FENERBAHÇE'NİN YENİ HOCASINI AÇIKLADI!..

Sabah Gazetesi'nin başarılı kalemi Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 2-0 geriye düştüğü ve 3-2 kazandığı Aytemiz Alanyaspor maçını değerlendirdi. Dilmen ayrıca Advocaat'ın yerine takımın başına geçecek hocayı da açıkladı.

RIDVAN DİLMEN FENERBAHÇE'NİN YENİ HOCASINI AÇIKLADI!..

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları:

"2-0'DAN SONRA FENERBAHÇELİLER TV'Yİ KAPATMIŞTIR"

"Alt takımları çok etkiliyordu bu maç. 2-0 olduktan sonra Rize, Adana G.Antep teknik direktörü dahil eyvah falan demişlerdir.

Fenerbahçeliler de 2-0 olduğunda belki televizyonu kapatmışlardır.

Tyson başlayıp deviremediği zaman ısırıyordu. Fenerbahçe o kadar pres yaptı ki hücum takımı olduğu için iyi forvetleri var ancak kaç gol yediler. Açık ara birinciler... Takım ve bireysel savunmacıları iyi değil."

"2-0'DAN 2-3'E GETİRMEK BÜYÜK BAŞARI"

"2-0'dan sonra 3-4 net pozisyon verdi. Düşmemeye oynayan takımların içeride oynadıkları maçlar dezavantajdır. Çok kritik maçlar kazandılar. Gençlerbirliği'ni, Adana'yı yendiler. 2-0'dan 3-2'ye getirmek büyük başarı. Belki taraftarlar Sabiha Gökçen'e mi gitsek diye düşündükleri bir maçtı."

"FERNANDAO FENERBAHÇE'NİN BİRİNCİ SANTRFORU"

"Alanya öyle bir başladı ki şok oldu Fenerbahçeliler... Sert ve agresif. Barcelona 4-0'ın rövanşında bu kadar agresif başlamadı. 2-2 yakalanınca Rus ruletinden çok büyük takımlar daha ağırlıklı oynar. Geçen hafta programda Fernandao ile başlar başlamaz derken Fernandao ile başladı. Sow hiç oyuna bile girmedi. Fernandao diyor ki ben birinci santraforum. Sow ve van Persie'nin önünde... Kuvvetli bir oyuncu ve iş yapıyor."

"2. GOL MUAZZAMDI"

"Mevcut kadroda güvenilecek oyuncu Fernandao gözüküyor. Fenerbahçe'nin Konya maçı var bir seri yakalayabilirler. Fenerbahçe maçlarda savaşıyor. Kötü oynuyor, son dakikalarda elle karışık attığı golde bile istekleri var. 2-0'dan sonra sezonu bitirmiş gibiydiler ama reaksiyon gösterdiler. İkinci gol muazzamdı hatta üçüncü gol de çok klastı."

"ÖNÜMÜZDEKİ YIL İÇİN OYUNCULAR DENENİYOR"

"Camianın morali açısından, seri yakalamak için önemliydi. Avrupa kupaları için hep içeride kalmaları gerekiyor. Önümüzdeki yıl için oyuncular deneniyor ve gitmemek için mücadele etmeye devam edeceklerdir."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERrıdvan dilmen