UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KARTAL'DA FECİ KAZA! KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR!..

Kartal'da iki yolcu minibüsü kafa kafaya çarpıştı. Kazada 7 kişi yaralandı.

KARTAL'DA FECİ KAZA! KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR!..

Kaza, Kartal Hürriyet Mahallesi Taktir Sokak ile Eylül Sokağın kesişiminde saat 11.15 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Kartal-Pendik arasında çalışan iki minibüs, karşı yönlerden geldikleri sırada iki sokağın kesiştiği noktada kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edilirken, vatandaşların araçta sıkışmış olma ihtimaline karşı itfaiye ekipleri de geldi.

Yaralıların ilk müdahaleleri sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. Ardından ambulanslara alınan yaralılar, çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Vatandaşların iddiasına göre kazada 1'i ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı.

Öte yandan, yol kenarında park halindeki bir tır da kazadan zarar gördü. Vatandaşlar, iki minibüs şoförünün de çok hızlı olduğunu ve virajdan dönemediklerini iddia etti.

Kaza sırasında minibüste olan bir çocuk, çok korktuğunu söyleyerek gözyaşlarına boğuldu. Küçük çocuk, “Böyle bile bile geldiler çarpıştılar. Çok hızlıydılar. Çok korktum” dedi.

'Çok süratliler'

 

Küçük çocuğun büyükannesi ise, “Biz her zaman kelle koltukta gidiyoruz. Çok süratliler. Aşırının da fazlası yani. Biz hep korkuyoruz. Ben Yakacık'a yayan yürüyerek gidiyorum” şeklinde konuştu.

Kazaya tanık olan bir vatandaş da, “Kaza şekilde görüldüğü gibi sürekli beklenen bir şey. Son sürat gidiyor. Olacağı bu yani, 8- 9 tane yaralı var. Minibüsü durdurmak istiyorsun, durmuyor. Tırın da etkisi var ama tırı görmüş olması lazım” ifadelerini kullandı.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLER200