UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MAÇI BİTTİ!.. BEŞİKTAŞ:2 KAYSERİSPOR:2

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile Sergen Yalçın'ın önderliğinde Kayserispor, müthiş bir mücadele ortaya koydu. Aboubakarla öne geçen Beşiktaş, Kayserispor'un 2 golüne engel olamadı. Aboubakar ile yeniden eşitliği yakalayan Beşiktaş, Vodafone Arena'da 2 puanı bıraktı.

BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MAÇI BİTTİ!.. BEŞİKTAŞ:2 KAYSERİSPOR:2

  Geçtiğimiz perşembe günü Avrupa'da önemli bir maça çıkan Beşiktaş, ligde Kayserispor'u konuk etti. Quaresma ve Gökhan Gönül'den yoksun olarak saha çıkan Siyah-Beyazlılar, iki futbolcuyu da çok aradı. Karambolden ataklarla gol bulan Beşiktaş'a karşı Kayserispor, hızlı ataklarla golü buldu.

Maçtan notlar şöyle;

Spor Toto Süper Lig'İn 24. haftasında lider Beşiktaş, kayserispor'u konuk ediyor. Mücadele Cüneyt Çakır'ın düdüğü ile başladı.

Mücadeleye Beşiktaş baskılı başladı. 4. dakikada Siyah-Beyazlılar, tehlikeli bir yerden serbest vuruş kazandı. Talisca'nın vuruşu barajdan döndü. Kayserispor, maçtaki ilk şutunu 7. dakikada attı. Rotman'ın ceza sahası dışından yapmış olduğu vuruş, farklı şekilde auta çıktı.

15. dakikada orta sahada topla buluşan Aboubakar, sağ kanatta boş durumda olan Beck'e güzel bir pas verdi, Beck'İn ortasın ceza sahası dışından Talisca'nın yapmış olduğu vuruş kaleci Ahamada'nın kucağında kaldı.

Fabri net golü önledi

17. dakikada Kayserispor'da Deniz Türüç, Beck'i çalımladı ve topu ortaladı. Savunnmada Tosic'ten seken topa Raheem Lawal çok sert vurdu ama kaleci Fabri golü önledi.

20. dakikada Varela'nın ortasında Umut Bulut topu kafayla filelere gönderdi ancak gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Atiba çizgiden çıkardı!

24. dakikada Welliton'un tehlikeli ortasını Fabri uzaklaştırmadı ve ceza sahası içinde Kayserisporlu futbolcular topa sahip oldu. Karambolde Deniz Türüç'ün yaptığı vuruşu Atiba çizgiden çıkararak golü önledi.

40.dakikada Beşiktaş, Kayserispor yarı sahasına yerleşti. Ceza sahasına yapılan ortayı mabiala uzaklaştıramadı . Topu önünde bulan Aboubakar'ın sert şutunu Ahmada kurtardı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Beşiktaş ,ikinci yarıya oyuncu değiişkliği ile başladı. Tolgay oyuna girerken Babel oyundan çıktı.

Siyah-Beyazlılar, ikinci yarının başlamısyla kaleyi yokladı. Talisca'nın ceza sahası dışından şutu auta gitti.

 

51. dakikada Beşiktaş, Andreas Beck ile gole yaklaştı. Aboubakar'ın pasında ceza sahasında çaprazdan Beck vurdu, Ahamada kurtardı. 54. dakikada Beşiktaş'ta Marcelo sakatlandı ve yerine Matej Mitrovic oyuna girdi.

Aboubakar fileleri havalandırdı

55. dakikada Beşiktaş korner kazandı. Oğuzhan'ın kullandığı köşe vuruşunda top karambolde Aboubakar'ın önünde kaldı ve Kamerunlu golcünün sert vuruşu filelerle buluştu: 1-0.

60. dakikada Beşiktaş, Andreas Beck ile tehlikeli geldi. Alman futbolcunun sağ çaprazdan sert vuruşunu Ahamada kornere çeldi.

Umut Bulut eşitliği sağladı

64. dakikada Talisca'nın kaptırdığı top sonrasına Kayserispor, kontratağa çıktı. Erkan Kaş'ın yerden ortasında ce zahasında Umut Bulut düzgün bir vuruşla skoru 1-1 yaptı.

Beraberlikten sonra Beşiktaş, Kayserispor kalesini abluka altına aldı. Talisca, Aboubakar ve Cenk ile gol arayan Siyah-Beyazlı takıma Ahamada izin vermedi.

Beck kendi kalesine attı

82. dakikada Kayserispor, sağ kanattan tehlikeli geldi. Deniz Türüç rakibini çalımladı ve ceza sahasına etkili bir orta yaptı. Beşiktaşlı Andreas Beck, ters bir vuruşla kendi filelerini havalandırdı ve Kayserispor 1-0 geri düştüğü maçta 2-1 öne geçti.

86. dakikada Talisca kaleciden sıyrıldı şutunu çekti, top direkten döndü. Hakem, Talisca'nın pozisyonunu ofsayt olarak değerlendirdi.

Beşiktaş 3. gol için çok yüklense de golü bulamadı ve mücadele 2-2 sona erdi.

Aboubakar tekrar sahnede!

88. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Oğuzhan'ın pasında ceza sahasında topla buluşan Aboubakar meşin yuvarlağı bir kez daha ağlarla buluşturdu ve takımını 2-2'lik beraberliğe taşıdı.

Beşiktaş - Kayserispor maçı 11'leri:

BEŞİKTAŞ: Fabri, Andreas Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Aboubakar,Talisca, Babel, Cenk Tosun

Yedekler:Tolga Zengin, Mitrovic, Atınç, Tolgay, Gökhan İnler, Necip Uysal, Ömer Şişmanoğlu

 

KAYSERİSPOR: Ahamada, Levent, Kana Bıyık, Mabiala, Erkan Kaş, Rotman,  Deniz Türüç, Lawal, Welliton, Varela, Umut Bulut

Yedekler: Muammer, Douglas Ferreira, Samba Sow, Kubilay, Umut Sönmez, Nguemo, Hakan Aslantaş

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13