UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YANLIŞLIKLA HESABINA YATIRDILAR! RAKAMI GÖRÜNCE İNANAMADI

Yozgat'ta esnaflık yapan Başol, yanlışlıkla hesabına yatırılan 100 bin lira hakkında, "Bana ait olmayan bir parayı alıp harcamak benim karakterime ve esnaflığıma yakışmaz." dedi.

YANLIŞLIKLA HESABINA YATIRDILAR! RAKAMI GÖRÜNCE İNANAMADI

Sorgun'da 15 yıldır esnaflık yapan 39 yaşındaki Salih Başol, geçen hafta cuma günü akşam saatlerinde internetten banka hesabını kontrol ettiğinde 100 bin lira yatırıldığını gördü.

Yanlışlıkla hesabına yatırılan parayı iade etmek için bugün banka şubesine gelen Başol, gazetecilere, paranın nereden geldiğini anlamadığını, sahibini bulmak için araştırmaya başladığını söyledi.

Herhangi bir yerden gelecek parası olmadığını ifade eden Başol, "Para geleceği zaman bilgim oluyor. Hesabıma bir baktım, 100 bin lira yatırılmış. İlk etapta anlayamadım. Önce 100 lira sandım. Daha sonra banka hesabımın detayına girdiğimde 100 bin lira olduğunu gördüm." dedi.

"BANA AİT OLMAYAN PARAYI HARCAYAMAM"

Başol, parayı sahibine iade etmek için işlem yaptığını belirterek şunları kaydetti:

"Bana ait olmayan bir parayı alıp harcamak benim karakterime ve esnaflığıma yakışmaz. Onun için banka şubesine gelip durumu izah ettim. Kendileri bana ulaşacaklarını söylediler. İmza atmam gerekiyormuş. Şimdi paranın sahibine iade olmasını bekliyorum."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERpara  yanlış havale