UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HOLLANDA’NIN FAŞİST UYGULAMALARINA SERT YANIT!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Tıp Bayramı programında konuştu.

HOLLANDA’NIN FAŞİST UYGULAMALARINA SERT YANIT!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaşanan diplomatik kriz üzerinden Hollanda'yı eleştirdi ve "Biz Hollanda'yı ve Hollandalıları Srebrenitsa katliamından tanırız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Tıp Bayramı programında önemli mesajlar verdi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

KİMSE BİZE MEDENİYET DERSİ VERMESİN

Savaşın bile bir ahlakı, kuralı vardır. Sağlık ekiplerine ateş açılmaz. Hollandalı gibi olursa açar. Biz Hollanda'yı ve Hollandalıları Srebrenitsa'dan tanırız. 8 bin Boşnağı orada nasıl katlettiklerinden tanırız. Kimse bize medeniyet dersi vermesin. Bu milletin aktır, ama onlarınki kapkaradır. Tarihe centilmenler savaşı olarak geçen Çanakkale Savaşı bunun sayısız örneğiyle doludur.;.

HOLLANDA'YA ALMANYA'YA SESLENİYORUM

Hollanda'da Trabzonlu Hüseyin Kurt kardeşimizin baldırından köpek ısırıyor ve 3 ay işe gidemez raporu veriyorlar. Kendisini aradım, acil şifalar verdim. Toplamda 32 darp yiyen diğer kardeşlerimiz var hala buna bu şekilde destek veren Avrupa ülkelerini anlamak imkansız. Ben de Hollanda'ya ve Almanya'ya sesleniyorum: Türkiye'ye düşmanlık güdenlere, oralardaki tüm yabancılara, Türklere diyorum ki, gelin oylarınızı verirken bu ikiliye sakın oy vermeyin. Her ne kadar buradan hayır kampanyası için oralara giden varsa tuzağa düşmeyin. Konsolosluğumuz bizim toprağımızdır, oraya o ülke müdahale edemez. O zaman Türkiye'deki büyük elçiliklerine giriş çıkışı yasaklamış vaziyetteyiz. Hollanda sergilediği devlet terörüyle en büyük zararı Avrupa'ya vermiştir. Avrupa, haydut devletlerin insafına bırakılamayacak kadar önemli bir kıtadır. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERErdoğan  hollanda