UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: MASKELİ BALO SONA ERDİ!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sırtını sıvazladıkları terör örgütleriyle, bir dolara satın aldıkları ajanlarıyla bizi sıkıştırmaya çalışanlar artık bizzat sahaya indiler. Kardeşlerim, maskeli balo sona erdi." dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: MASKELİ BALO SONA ERDİ!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde İlim Yayma Vakfı Genel Kurulu'nda hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

40 YIL SİNSİCE KURULAN PALNLAR İŞTE BÖYLE BOŞA ÇIKAR

Bu ocaktan çıkan hiçbir genç hiçbir zaman ekmeğini yediği vatanına kurşun sıkmadı. O sözde altın nesil safsatalarıyla ihanet edenlerden olmadı. Takiye yaparak milleti kandıracaklarını zannedenlerin durumu ortada. İşte 40 yıl boyunca sinsice kurulan planların hepsi işte böyle bir gecede boşa çıkar. Gücümüz var, güçlüyüz. Orduyu, polisi yargıyı ele geçirdik. Öyleyse biz yaparız diyenler. Bir gecede evet o ilahi tokadı yiyerek milletimizin o duruşuyla bozguna uğramıştır.

DAILY SABAH'I AP'YE SOKMAK İSTEMİYORLAR

Şimdi bunlar açık konuşacağım. Daily Sabah'ı Avrupa Parlamentosuna sokmak istemiyorlar. Şimdi siz Daily Sabah'ı oraya sokmak istemiyorsanız bizim yerli ve milli bir gazetemizi.. Bunun karşılığını göreceksiniz.

MASKELİ BALO SONA ERDİ

Son günlerde işte Avrupa'da yaşananlar. Ülkemize ve davamıza karşı yürütülen mücadelenin yeni bir safhaya geçtiğini gösteriyor. Şimdiye kadar maşalarıyla silah verdikleri, sırtını sıvazladıkları terör örgütleriyle, bir dolara satın aldıkları ajanlarıyla bizi sıkıştırmaya çalışanlar artık bizzat sahaya indiler. Kardeşlerim, maskeli balo sona erdi. 16 Nisan'da sadece yönetim sisteminin değil istedikleri gibi kullandıkları düzenin yıkılmak üzere olduğunu çok iyi biliyorlar. İkide bir tek adam tek adam. Gazi Mustafa Kemal'e hakaret ediyorsunuz ya! Gazi İnönü ile anlaşamadı mı? Anlaşamadı. İstifasını istedi mi? İstedi. Bunu anlatın. Arkasından İnönü geldi. Yine aynı. O da anlaşamadı. O süreç de işte bize kadar geldi. Merhum Demirel, Özal, Erbakan, Türkeş bu konudan rahatsız. Muhsin Yazıcıoğlu hepsi rahatsız. Niye? bunu damdan düşen bilir. Düşmeyen bilmez. Kimse bize Amerika şöyle, Latin Amerika böyle demesin. Biz Türk Tipi bir Cumhurbaşkanlığı sistemiyle geliyoruz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERERDOĞAN