UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNAN VARDAR TFF ADAYLIĞIYLA İLGİLİ HANGİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

18 yıl profesyonel futbolculuk kariyeri olan daha sonra da 5 futbol kulübünde başkanlık yapan Sinan Vardar , Türk futbolundaki hizmetlerine artık TÜRFAD Başkanlığı ile devam edecek…

SİNAN VARDAR TFF ADAYLIĞIYLA İLGİLİ HANGİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

Bugün Beylerbeyi’nde düzenlenen basın toplantısında Türk futbolu üzerine önemli açıklamalarda bulunan Sinan Vardar son günlerde sıkça konuşulan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı adaylığı konusuna da açıklık getirdi. İşte o açıklama;

“TÜRFAD  yönetimine teşekkürlerimi arz ediyorum. TÜRFAD  gibi önemli bir oluşumun başkanı olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Bugüne kadar Türk futbolu adına birçok hizmetlerim oldu. 18 sene profesyonel futbol oynadıktan sonra5 kulüpte başkanlık yaptım. Türk futboluna yüzlerce genç kazandırdım. Bugünde aynı heyecan ve istekle Türk futbolu adına önemli hizmetlerde bulunmak istiyorum. Benim ve ekibimin kafasında yüzlerce proje var. Bunların hepsini hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz. Türk futbolunun kalkınması, gelişmesine uluslararası alanda başarıya yönelik çalışmalar yapmak, spor kulüplerine özel ve tüzel kişi ve kamu kurumlarına, Türkiye Futbol Federasyonuna görüş bildirmek, destek vermek istiyoruz.

Türk futbolundaki sistemsizliği çözebiliriz. Ben buna çok inanıyorum. Bu konudaki en büyük şansımız futbolu çok iyi bilen bir cumhurbaşkanımız olması. Allah’ın izniyle doğru yapılan hamlelerle Türk futbolunu özlenen başarı dolu yıllara ulaştırabiliriz.

Gelelim Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı konusuna…

Geçtiğimiz günlerde bir TV programında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na aday olduğumu söyledim. Bunu söylerken tek düşüncem artık Türk futbolunun, futboldan gelen insanlar tarafından yönetilmesini istememdi.. Daha önce Rıdvan Dilmen’in de başkanlığa dair bir açıklaması olmuştu. Kendisini de tebrik ediyorum. Türk futboluna önemli hizmetlerde bulunmuş olan insanların artık taşın altına elini sokması gerektiğine inanıyorum. Bugün Türk futbolunu Sinan yönetmiş, Rıdvan yönetmiş ben bunda değilim. Tek derdim futbolun içinden gelen insanların  futbolu yönetmesi ve buna uygun bir plan program ile çalışması.”

 

SİNAN VARDAR'IN BEYLERBEYİ'NDE DÜZENLENEN BASIN TOPLANTISINDAN GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTÜRFAD