UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"VATANIM SENSİN"DE LEON ÖLÜYOR MU?..

Vatanım Sensin 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen tarih dizisi Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında en çok merak edilen soru, Leon ölecek mi? Tekrar gözlerini açarsa Hilal ile arasındaki bağ kuvvetlenecek. Hilal'in elindeki silahın tetiğini çekmesiyle Leon ansızın vurulur ve yere yığılır. Olay yerine gelen General Cevdet'te duruma olan şaşkınlığını gizleyemez ve konuya el atar. Hasteneye getirilen Leon'un tüm imkanlarla tedavisine başlanır.

"VATANIM SENSİN"DE LEON ÖLÜYOR MU?..

Yeni bölümde Hilal, Leon'un uyanması için dualar ederken, Leon'un annesi oğlunun Hilal'e yazdığı aşk mektubunu buluyor ve Leon'un aşk sözleri karşısında çaresiz kalıyor.


BEN SENİ DÜŞÜNDÜKÇE YOK OLUYORUM

 Leon, Hilal'e delicesine aşık oluyor. Bu aşkın imkansız olduğunu bilse de aşkından vazgeçemeyip "Ben seni düşündükçe yok oluyorum" diyerek Hilal için ölümü bile göze aldığını gösteriyor. İşte Leon'un Hilal'e yazdığı aşk mektubu:

"Kendimi seninle yeniden tanıyorum başta imkansızı aşık olmayı kabullenemiyordum lakin şimdi seni gördüğüm her an tarifi imkansız duygular yaşıyorum. Hiç bilmediğim bir ülkeyi seviyor, hiç bilmediğim bir dili konuşuyorum. Seni düşündüğümde sınırlar, insanların renkleri, bayrakların renkleri ortadan kalkıyor. Ben seni düşündükçe yok oluyorum."

VATANIM SENSİN 20. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13