UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

LERZAN MUTLU VE BANU ALKAN KAVGASINDA ŞOKE EDEN SÖZLER!..

Renkli Sayfalar sunucusu Lerzan Mutlu, Banu Alkan ile yaşadığı gerilimi canlı yayında anlattı. Afrodit'in 'Senin güzelliğin benimkinin yanından geçmez' sözlerine canlı yayından yanıt veren Lerzan Mutlu, yakınlarının 'sen kendini nasıl ezdirirsin' diyerek sitemde bulunduğunu ifade etti

LERZAN MUTLU VE BANU ALKAN KAVGASINDA ŞOKE EDEN SÖZLER!..

Lerzan Mutlu'nun açıklamalarından sonra programa telefonla bağlanan Banu Alkan kendini savunurken, "Lerzan Mutlu o aklıyla birşeyler yaptı" demesi üzerine Lerzan Mutlu küplere bindi.
Ben bu aklımla bu günlere geldim diyen Lerzan Mutlu, Banu Alkan'a ateş püskürdü. Banu Alkan ise "Senin aklın benim aklıma yetişemez" dedi.

 

"Ben Türkiye'de 30 yıldır zirvedeyim. Arkamı dönüp oturmam farkında olmadan yaptığım bir şey. Ayrıca bakmak zorunda da değilim. Seyirciye olan saygımdan dolayı ışık aradım. Sizde gerçekten çok olgun karşıladınız. Geçmişten Lerzan Mutlu'ya olan bir kırgınlığım var. Şule'nin bende ayrı bir yeri var.Banu Alkan 30 yıldır zirvedeyse, bu kadın gerçekten çok akıllı yemektir. Ben sadece ömrün çok kısa olduğunu, hiç kimseyi kırmak istemediğimi söylüyorum. Seyirci sizi de biliyor beni de biliyor."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERlerzan mut banu alkan