UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İLGİYLE İZLENEN DİZİ "VATANIM SENSİN"DE CEVDET'İN YENİ PLANI NE?

Vatanım Sensin dizisinin 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen Vatanım Sensin yeni bölümünde Cevdet, Teğmen Leon'u vuran Hilal ve Ali Kemal'i kurtarabilmek için büyük çaba sarf ediyor! Gözyaşlarının sel olduğu Vatanım Sensin dizisinde Hilal her şeyi göze alarak sadece Leon'un gözlerini yeniden açmasını diler.

İLGİYLE İZLENEN DİZİ "VATANIM SENSİN"DE CEVDET'İN YENİ PLANI NE?

Vatanım Sensin dizisinde bu hafta, Eşref Paşa ile iş birliğine hazırlanan Charles Hamilton, Cevdet ile yeni bir hesaplaşma için karşı karşıya geliyor... Leon gözlerini yeniden açabilirse Hilal ile aralarındaki bağ daha kuvvetli olabilir mi?

VATANIM SENSİN 20. BÖLÜM ÖZETİ

Hilal'in elindeki silahın tetiğini çekmesiyle Leon ansızın vurulur ve yere yığılır. Olay yerine gelen General Cevdet'te duruma olan şaşkınlığını gizleyemez ve konuya el atar. Hasteneye getirilen Leon'un tüm imkanlarla tedavisine başlanır. Fakat Leon'un ağzından çıkacak sözler Hilal'in hayatını tamamen karartmaya bedel olabilir. Hilal her şeyi göze alarak sadece Leon'un gözlerini yeniden açmasını diler. Leon'un gözlerini açması sonucunda Hilal'in yüzünde tebessüm oluşur.

 

VATANIM SENSİN 20. BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

VATANIM SENSİN 20. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13