UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSİM ÇAĞRI YAPTI! “OKTAY KAYNARCA SENDE BIRAKACAK MISIN?”

İzmir’in Bornova ilçesinde bulunan bir okulda başlatılan projeyle birlikte durumu olmayan öğrenciler “El Ele Butik” sayesinde ihtiyaçları olan elbiseleri alabilecek.

ÜNLÜ İSİM ÇAĞRI YAPTI! “OKTAY KAYNARCA SENDE BIRAKACAK MISIN?”

Projeye öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra ünlülerden de destek geldi.

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ, Çıta klipinde giydiği gömleği gönderirken, oyuncu Umut Oğuz ise öğrencilerle buluşup elbise yardımında bulundu.

Oğuz, aynı zamanda arkadaşı olan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’ya da seslenerek, “Ben buraya geldim kıyafet bıraktım. Oktay Kaynarca sende bırakacak mısın?” dedi.

Bir değişim yaratmak istediklerini söyleyen okul müdürü Zülküf Yıldız ise; “Okulumuzda ihtiyacı olan öğrencilerimize, yine kendi ihtiyacı fazlası olan öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz bu ihtiyaç fazlası ürünlerini yıkayıp ütüleyip buraya raflara koyup getiriyorlar. İhtiyacı olan öğrencilerde geliyor bu raflardan annesine, kardeşine, abisine dahi eşyalar alabiliyor. Burada bir değişim yaratmaya çalıştık. Bu okul bahçesinde bu okul içerisinde bir değişim yaratmaya çalıştık. Umarım bu değişim tüm İzmir’e, Türkiye’ye, Dünyaya yayılır” dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13