UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CANLI YAYINDA KALP KRİZİ, YALÇIN ÇAKIR HASTANEYE KALDIRILDI!

Beyaz TV'de yayınlanan 'Yalçın Abi' isimli programı hazırlayıp sunan televizyoncu Yalçın Çakır, yayın esnasında fenalaştı.

CANLI YAYINDA KALP KRİZİ, YALÇIN ÇAKIR HASTANEYE KALDIRILDI!

Kanal, Çakır'ın rahatsızlanmasının ardından apar topar yayını keserken, ünlü televizyoncu Fulya'da özel bir hastaneye kaldırıldı.  Durumunun  iyi olduğu öğrenilen Yalçın Çakır'ın tahlil sonuçlarını bekleniyor.

YALÇIN ÇAKIR’IN SON DURUMUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

YALÇIN ÇAKIR KİMDİR?

Babasının işi nedeniyle çocukluk yıllarını Kasımpaşa'da geçirdi. Babasının iş değişikliği sebebi ile gençlik yıllarında Etiler'de yaşadı.

Gazeteciliğe 1978 yılında Hürriyet Gazetesi'nde serbest bölge muhabiri olarak başladı. Bir yandan okurken,ailesinin ekonomik şartları gereği çalışmaya başlayan Çakır, okuldan sonra taksi duraklarında telefonlara bakarak evin geçimine katkı sağladı.

Geceleri gazinolarda fotoğrafçılık da yapan Çakır, Milliyet, Cumhuriyet ve Yeni Asır Gazetelerinde'de çalıştı. Gençlik yıllarında Beşiktaş Spor Kulübü'nde boks ile uğraştı.

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Çakır, bir süre de Nurettin Sözen İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı iken onun danışmanlığını yaptı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERYALÇIN ÇAKIR  HASTANE  KALP KRİZİ