UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GİRİŞİMCİLER DİKKAT! DR.PAUL DOANY: “İLHAM OLARAK KALMAMALI…”

Ekonomi ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin altıncısı bu yıl 23 – 25 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi.

GİRİŞİMCİLER DİKKAT! DR.PAUL DOANY: “İLHAM OLARAK KALMAMALI…”

Zirve kapsamında 25 Mart Cumartesi günü düzenlenen “Girişimcilik: Türkiye Ne Yapmalı?” konulu girişimcilik panelinde konuşan Türk Telekom CEO’su Dr. Paul Doany, şirketlerin kendilerini yeniden yaratmalarının ve inovasyonun önemine değindi.

PAUL DOANY; “ESKİ ŞİRKETLER ÖNEMLERİNİ KENDİLERİNİ YENİDEN YARATARAK MUHAFAZA EDEBİLİR”

Türk Telekom CEO’su Dr. Paul Doany; şirketlerin değişen dünyaya adapte olmaya çalıştıklarını belirterek, inovasyonun önemine değindi. Doany, “Eski şirketler önemlerini muhafaza edemeyebilirler, ancak kendilerini yeniden yaratarak bunu başarabilirler. İnovasyon ile yola devam etmek anlamlı bir iş kurmakta yardımcı olur. Kurumsal yatırımlar ve girişim sermayesi ile büyük şirketler daha küçük şirketleri desteklemeliler. Yani sadece sermayenin bize getirdiklerine odaklanmamalı, kar payına bakmamalı” dedi.

Genç girişimcilere yönelik önerilerde bulunan Doany, “Büyük başarılar, insanlar için sadece ilham kaynağı olarak kalmamalı, aynı zamanda yetenekleri dahilinde potansiyellerini ortaya çıkarmalılar. Genç girişimciler için önerim, bir işte çalışıp tecrübe kazandıktan sonra yatırım yapmayı düşünmeleri yönünde” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTÜRK TELEKOM CEO