UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BALIK TUTARKEN CANLARINDAN OLACAKLARDI!..

Fatih Unkapanı Köprüsü’nde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, balık tutan insanların arasına daldı. Kazada biri ağır iki kişi yaralanırken otomobil ise köprünün korkuluklarında asılı kaldı. Kazadan yaklaşık bir saat sonra ise kaza yerinin 200 metre ilerisinde meydana gelen ikinci bir kazada bir kişi yaralandı.

BALIK TUTARKEN CANLARINDAN OLACAKLARDI!..


İlk kaza kaza saat 04.00 sıralarında Unkapanı Köprüsü’nde Aksaray istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Şişhane istikametinden, Aksaray istikametine seyir halinde olan Esra Alicier (32) yönetimindeki  plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

BALIK TUTAN İNSANLARIN ARASINA DALDI

Kaldırıma çıkan otomobil o sırada balık tutan insanların arasına daldıktan sonra köprüdeki korkuluklarda asılı kaldı. Kazada otomobil altında kalan Sevdim Bayramoğlu (53) ağır şekilde yaralanırken, Hamit Özsoy ise hafif şekilde yaralandı. Kaza sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, Unkapanı Köprüsü’nün Aksaray isktikameti’nde uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza sonrası sürücü Alicier ise ifadesi alınmak üzere Fatih Şehit Teyfik Fikret Ercies Polis Merkezi’ne götürüldü. Kaza yapan otomobilin çekici ile kaldırılmasının ardından trafik yeniden normale döndü.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhaliç köprüsü kaza