UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“COCA COLA” KUTUSUNDAN “DIŞKI” ÇIKTI,MARKETLERDE “PEPSİ” TÜKENDİ

Bir süredir Coca Cola’nın içinde bulunan maddeler gündemdeydi. Bu haber ise artık “pes” dedirttirdi! Coca Cola kutusundan insan dışkısı çıktı!

“COCA COLA” KUTUSUNDAN “DIŞKI” ÇIKTI,MARKETLERDE “PEPSİ” TÜKENDİ

Kuzey İrlanda'nın Lisburn kentinde bulunan Coca Cola fabrikasında kola kutularının içinde insan dışkısı bulununca gece vardiyası yaklaşık 15 saat durduruldu.

Çok uluslu şirketten yapılan açıklamada, habere konu tüm teneke kutuların toplatıldığı belirtildi.

Her ne kadar kutular toplanmış olsa da insanların markete giderek Coca Cola’ları iade etmek istediği konuşuluyor. Hatta 2 kutu Coca Cola vereyim bana bir kutu Pepsi verin diyorlarmış.

Şirket, olayla ilgili “halihazırda satışta bulunan hiçbir ürünün etkilenmediği münferit bir olay” ifadesini kullanmış olsa da, insanlar bu açıklamaya çok sıcak bakmıyor ve inanmıyorlar.

Böylesi uluslararası bir şirketin böylesi bir hataya düşmüş olması insanları Pepsi’ye yöneltiyor.

Belfast Telegraph gazetesinde yer alan bir haberde, teneke kutuların üstlerinin açık geldiği ve doldurulduktan sonra kapatılıp satıldığı belirtildi.

Coca Cola Sözcüsü, şirketin Knockmore Hill fabrikasındaki boş teneke kutularla ilgili olaydan haberdar olduklarını, bu konuyu aşırı ciddiye alıyoruz ve PSNI (Kuzey İrlanda Polisi) ile işbirliği halinde kapsamlı bir soruşturma yürütüyoruz” dedi.

Belfast Telegraph’a konuşan bir kaynak, “Kesinlikle korkunçtu. Makineler temizlenmek için yaklaşık 15 saat kapalı kaldı. Bu olağandışı bir durum, zira normalde tenekeler Britanya’dan geliyordu. Anlaşılan bu sefer Almanya’dan geldi” dedi.

“Dışkı Skandalı”nın ardından akıllara yakında belli ki gerçeğe dönecek bir reklam filmi geldi…

İŞTE UNUTULMAZ O REKLAM FİLMİ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCoca Cola