UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DURSUN ÖZBEK'TEN HAKAN ŞÜKÜR VE ARİF ERDEM AÇIKLAMASI!..

Galatasaray'da olaylı geçen Mali Genel Kurul sonrası Başkan Dursun Özbek, Hakan Şükür ve Arif Erdem hakkında önemli açıklamalarda bulunuyor. Dursun Özbek, "Hakan Şükür ve Arif Erdem'in üyelikten çıkarılma sebepleri cumhuriyetimize düşman bir yapı içerisinde olmalarıdır" dedi.

DURSUN ÖZBEK'TEN HAKAN ŞÜKÜR VE ARİF ERDEM AÇIKLAMASI!..

Uzun bir genel kurul oldu diyen Özbek şöyle devam etti:

“Disiplin gibi suçlarda ihraç kararı alınabilir ama tastik edilmesi için genel kurula gönderilir. Şimdi bugün söylenenlerin dışında biz Hakan Şükür, Arif Erdem ve 7 kişi daha var. Disiplin Kurulu gerekçeli kararını okumak istiyorum: Bu karar disiplin kurulu tarafından 21 Eylül 2016 yılında alınmış. Konuyla ilgil olarak Şükür ile ilgili şikayet edilen yazı gönderilmiştir.

Kulübümüzün kuruluş amaçlarından vatansever, Atatürkçü gençleri yetiştirmek ve Cumhuriyetin değerlerine bağlı kalmaktır. Hakan Şükür'ün cumhuriyetin temel ilkelerine bağlılığı şüpheli hale gelmiştir.”

'İHRAÇ SEBEBİ AİDAT DEĞİL'

“Bu kararı görmemizden gelmemiz mümkün değildir. Bu kararı hiç kimse kabul etmezdi. Biz tüzüğün bize verdiği yetki var, 6 sene aidatını peş peşe yatırmamış kimse varsa yönetim kurulu izninde ihraç edilebilir. Aidatların ödenmemesi sebep teşkil etti. Yönetim kurulunun aldığı karar... Hakan Şükür ve Arif Erdem'in üyelikten çıkarılma sebepleri cumhuriyetimize düşman bir yapı içerisinde olmaları.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdursun özbek