UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET AKALIN’IN KAYINPEDERİ HAKKINDAKİ İDDİALARA AÇIKLIK GETİRDİ

Demet Akalın’ın kocası Okan Kurt’un babası Abdi Kurt’un tüm mal varlığına tedbir konulması hakkındaki iddialara açıklık getirdi.

DEMET AKALIN’IN KAYINPEDERİ HAKKINDAKİ İDDİALARA AÇIKLIK GETİRDİ

Okan Kurt’un babası Abdi Kurt’un Osman Görgülü ve Enis Görgülü’nün ticaret ilişkisi, Abdi Kurt’un arsasının bu kişilere daire yapması için vermesiyle başladı.

Esenyurt'ta 2 bin dairelik "Samsun Towers" projesini yapacakları arsayı Abdi Kurt’tan daire karşılığı alan Osman Görgülü ve Enis Görgülü, daireleri maket üzerinden satıp ortadan kayboldular.

Daireleri teslim etmediği gibi vermiş olduğu senetleri de ödemeyerek ortadan kaybolan şahıslar pek çok insan gibi Abdi Kurt’u da dolandırdılar. Resmi belgeden sahtecilikten 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldılar.

Tüm bu iftiraların son halkası olan söz konusu yargılamada gündeme gelen tedbir ise sadece bir ara karar niteliğinde olup anılan ithamların doğru olduğu anlamını kesinlikle taşımadığını söyleyen Abdi Kurt, “mevcut hukuk sistemimize göre üzerinde hukuki ihtilaf bulunan bir taşınmaza tedbir konulması son derece olağan bir durum olup nihai kararın verilmesi sürecine kadar alınan geçici bir önlem niteliğinde” olduğunu söyledi.

 

 

 

 



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13