UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KOTON YAZI CANLI RENKLERLE KARŞILIYOR!..

Baharın gelmesiyle kıyafetler değişmeye gardıroplar yenilenmeye başladı. Hal böyle olunca markalar yeni tasarımlarını, koleksiyonlarını vitrinlerde görücüye çıkardı.

KOTON YAZI CANLI RENKLERLE KARŞILIYOR!..

Koton gençten yaşlıya herkesin tercih ettiği Dünyanın en iyi tekstil markalarından biri. Koton’un bugün düzenlenen lansmanı büyük ilgi gördü…

Biz de, yaratıcılığının yanında renkli tarzıyla da farkını ortaya koyan  Arzu Sabancı ve Koton Yönetim Kurulu Eş başkanı Gülden Yılmaz  ile yapılan iş birliği ve koleksiyon detaylarını konuştuk.

Ünlü modacı Arzu Sabancı  “Koton için 2 ayrı koleksiyon yaptım, biri Marin ikicisi ise Military grubu. İlki military gurubuydu,  daha çok yeşil tonların koyu tonların ağırlıkta olduğu, bugünden itibaren ise Marin grubu satışa çıktı. İkincisi daha çok yaz renklerinin içinde olduğu, sarıların mavilerin, şortların yazlık elbiselerinin olduğu bir koleksiyon” şeklinde açıkladı tasarımlarını.

Koton Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Gülden Yılmaz ise “Şahane bir şey oldu” deyip gelen tepkilerden memnunluğunu açık bir şekilde ifade ediyor…

Sabancı ve Yılmaz kış mevsiminde de birlikte çalışacaklarının müjdesini takipçilerine duyuruyor aynı zamanda.

Arzu Sabancı’nın koleksiyonuna dair düşüncelerini aktaran Feryal Gülman “çok keyifli bir koleksiyon hazırlamışlar, hakikaten iki tane çok başarılı, çok çalışkan insanın güzel bir işbirliği oldu. Bizde hem izleyip hem alışveriş yapıyoruz.” Şeklinde konuştu.

Basın lansmanına katılan cemiyetin bir diğer önemli ismi Neslihan Sabancı “Çok başarılı koleksiyon, çok beğendim. Arzu Sabancı’nın da katkılarıyla çok daha güzel olmuş, Koton firmasını ve Arzu Hanım’ı candan kutluyorum. Başarılarının devam etmesini dilerim” diyerek memnunluğunu dile getirdi.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkoton