UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ MEDYA’NIN YENİ KANALI “UÇANKUŞ GLOBAL-HD” YAYINDA!..

UçanKuş Medya’nın yeni TV kanalı UçanKuş Global-HD, bugün itibariyle SatTube lisanslı uydu alıcılarıyla, tüm Türkiye, hatta Londra’dan Arap yarımadasına, Pakistan’a ve Kuzey Afrika’ya kadar izlenebilmeye başlandı. UçanKuş Medya Genel Müdürü Anılcan Tanrıyar, “Yepyeni bir teknoloji olan SatTube platformu sayesinde, erişmediğimiz yer kalmayacak. Ayrıca, bazı programlarımız hem İngilizce, hem Arapça alt yazılı olarak ekrana gelecek” dedi.

UÇANKUŞ MEDYA’NIN YENİ KANALI “UÇANKUŞ GLOBAL-HD” YAYINDA!..

UçanKuş Medya, 3 yıldır yayında olan Türkiye’nin ilk ve tek sosyal yaşamkanalı olan UçanKuş TV’den sonra uluslararası yeni kanalı UçanKuş Global-HDkanalının test yayınlarını bugün itibariyle hayata geçirdi.

UçanKuş Medya genel müdürü Anılcan Tanrıyar, “Yepyeni bir teknoloji olan SatTube platformu sayesinde, erişmediğimiz yer kalmayacak. Ayrıca, bazı programlarımız hem İngilizce, hem de Arapça alt yazılı olarak ekrana gelecek” dedi.

UçanKuş Global-HD kanalı, Sattube lisanslı uydu alıcılarıyla tüm Türkiye, hattaLondra’dan Arap yarımadasıPakistan’a kadar ve Kuzey Afrika’dan dahi izlenebilecek.

Ayrıca özellikle Almanya, Hollanda ve Belçika gibi ülkelerde yaşayan Türkler artık uydu alıcılarının yönünü hiç değiştirme gereği duymadan “UçanKuş Global-HD” kanalına ulaşabilecekler.

Anılcan Tanrıyar, “Bugün itibariyle test yayınlarımız başladı. Yakında tam prototip şeklimiz de ortaya çıkacak” dedi.

SATTUBE TEKNOLOJİSİ, TÜM DÜNYADA TV YAYIN ANLAYIŞINI DEĞİŞTİRİCEK!

SatTube teknolojisi bir Türk buluşu ve dünyaya ilk kez geçen hafta Dubai’de yapılan CABSAT fuarında tanıtıldı ve olağanüstü ilgi gördü.

Şu anda dünyadaki tüm medya, internet ve GSM kuruluşları, bu yeni teknolojiye adapte olma çabası içine girdiler.

Teknojinin önümüzdeki günlerde Türkiye’de de tanıtılacağı belirtilirken, UçanKuş Global-HD de test uygulamasıyla bu sisteme ilk giren ve teknolojinin inanılmaz bir kolaylıkla işlediğinin ispatı olan kanal oldu.

SATTUBE İLE DÜNYADA 135 MİLYON HANEYE ERİŞİM SAĞLANABİLECEK!..

SatTube, Televizyonlardan, GSM dünyasına ve özellikle de internet aleminekadar bugüne kadarki anlayışı tümden değiştiren, erişimi ücretsiz ve çok kolaylaştıran bir sistem...

Sessiz sedasız piyasaya sürülen SatTube lisanslı uydu alıcıları dünyada daha şimdiden hemen 200 bin satıldı ve hemen tükendi.

15-20 gün içersinde Türkiye’de de yaklaşık 1 milyon SatTube lisanslı uydu alıcısının çıkarılacağı ve bu mini kutuyla, şu anda dünyada, evinde Hotbird uydu sistemini kullanan 135 milyon hane olduğu ve SatTube teknolojisiyle sistem içine girecek olan tüm kanalların uydu ücreti bile ödemeden, hatta lisans almaya bile gerek duymadan artık dünya çapında yayın yapıp, izlenebilecekleri belirtiliyor.

(Zaten bu sistem Türkiye’de de her yere ulaşabiliyor. Bu sistem ayrıca internet üzerinden de yayın veriyor. Ancak siz internet üzerinden yayın alırken, hiç bir kota kullanmıyorsunuz, hiç ücret ödemiyorsunuz. Hatta internet üzerinden gelen yayınları da, internetiniz bile olmasa, hatta dağ başında bile olsanız, interneti direkt uydudan ücretsiz alabildiğiniz için(tek yönlü uydu-internet teknolojisiyle), kesintisiz ve ücretsiz yayın izleyebiliyorsunuz. Zaten devrim niteliğindeki en önemli unsurlardan biri de bu!..)

(Ayrıca bu sistem, “işlemesi” nedeniyle bir sürü problem olacağı ve çok genişleyemeyeceği düşünülen Star’ın PuhuDoğan grubu’nun da Blu TV’si gibi projelerin de adeta hayatını kurtaracak, hayatını çok kolaylaştıracak bir sistem olarak görülüyor. Şu ana kadar biraz atıl yatırım gibi görünen bu tarz girişimler, bu teknolojiyle birlikte olağanüstü bir hareketlilik yaşayacak ve çok önem kazanacak)

SatTube teknolojisiyle önümüzdeki 6 ayda ulaşılması planlanan hane sayısının ise ilk etapta 2.5 milyon hane olduğu öğrenildi.

İŞTE SATTUBE TEKNOLOJİSİYLE, TÜRK KANALLARININ HİÇ BİR EK MASRAF YAPMADAN, FARKLI UYDU KULLANMADAN, DAHA İLK ETAPTA(SONRASINDA TÜM DÜNYA) ERİŞEBİLECEKLERİ DÜNYA ÜLKELERİ:




Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13