UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"VATANIM SENSİN"DE AZİZE, CEVDET İLE YÜZLEŞİYOR!..

Vatanım Sensin dizisinin 22. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Heyecanla beklenen Vatanım Sensin yeni bölümünde hakikati öğrenen Tevfik, Vasili ile görüşmek istiyor. Cevdet'in gerçek kimliği açığa çıkacak mı?

"VATANIM SENSİN"DE AZİZE, CEVDET İLE YÜZLEŞİYOR!..

Hakikati öğrenmek isteyen Azize, Cevdet ile yüzleşiyor! Tevfik ile Azize'nin izdivaç kuracağını öğrenen Cevdet, yeni bir karar almak zorunda kalıyor! Tevfik'in teklifini kabul eden Azize, bir izdivaç kuracak mı? Yunan Ordusu Kumandanı Vasili, bu durumu nasıl karşılayacak?

Cevdet ile yüzleşen Azize, bir şeyler sakladığını düşündüğünü açıkça dile getirir. Azize’nin bu söylemleri karşısında sessiz kalan Cevdet, gizemini korumaya kararlıdır. Azize’nin kendisinden bir haber beklediğini söylemesi Cevdet’i nasıl bir hareket izlemeye itecek?

Tevfik ise öğrendiği gerçekleri bir an önce Vasili ile paylaşmak ister. Yunan Ordusu içine giren Cevdet’in aslında Eşref Paşa için çalışan bir vatansever olduğunu açıklamak isteyen Tevfik, bunu başarabilecek mi? Cevdet ile Tevfik, tüm bu olanların yanında yine karşı karşıya gelir. Cevdet, bir kez daha Tevfik’in yüzüne itiraf eder. Cevdet ile Tevfik’in silahlı çatışması ise her şeyin seyrini değiştirecektir.

Yıldız, Leon ile evlenebilmeleri için gerekli ortamı sağlamaya kararlıdır. Hilal ile Leon ne yapacaklar? Yıldız, Leon ile evlenmeyi başarabilecek mi? Cevdet, Tevfik’i gafil avlayabilecek mi? Azize’nin başında ağladığı mezar kime ait? İngiliz Charles Hamilton’ın yeni hedefi ne olacak?


VATANIM SENSİN 22. BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


VATANIM SENSİN 22. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERVATANIM SENSİN