UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

Bu hafta göze çarpan ve en çok tercih edilen mekanlar hangileri?..

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

1- Bej Karaköy

Karaköy’ün en popüler mekanlarından biri Bej. Yenilenen mönüsü ile artık daha fazla insanın vazgeçilmez yerlerinden biri olan Bej, Türk ve Avrupa mutfağından oluşan tatlar sunuyor. Dört yıl önce açılan mekanın spesiyali olarak Alman ekmeği üzerine krem peynir, somon ve kapari çok popüler.Bej Karaköy, bu hafta top mekanlar listemizin 1. sırasında…

2. Lacivert
Yüzyıllardır bolluğun ve bereketin simgesi olmuş Akdeniz Mutfağı’nın seçkin lezzetleri, İstanbul boğazının en romantik manzarasıyla Lacivert’te birleşiyor. Tarihi bir boğaz yalısında 1999 yılından bu yana hizmet veren ve bir boğaz klasiği haline gelen Lacivert, yaz aylarında bol güneşli ve esintili terasında, kış aylarında ise rıhtımı aratmayan, camekânlı salonlarında misafirlerini deniz manzaralı masalarında ağırlıyor. Lacivert Restaurant sizi, eşsiz boğaz manzarasında, lezzetli bir sofrada, uzun bir brunch keyfine de davet ediyor! 

Lacivert , bu hafta top mekanlar listemizin 2. sırasında…


3-KAŞIBEYAZ - YENİKÖY

Kaşıbeyaz Bosphorus Yeniköy, geleneksel Güneydoğu mutfağının lezzetlerini ayrıcalıklı ve özgün sunumuyla günümüze taşırken aldığı özel ödüller ile markasını taçlandırmaya devam ediyor.

Kusursuz hizmet anlayışının ön plana çıkarıldığı bu özel mekan, damak tadına hitap etmekle kalmayıp, şıklığı ve hizmet kalitesiyle de vazgeçilmez olmayı hedeflemekte... Boğaz deyince ilk akla gelen yaz akşamları da mekanda unutulmamış. En üst kattaki terasta boğazın ihtişamlı manzarasına hakim noktada yaz akşamlarının tadını çıkartabilirsiniz. Çocuklarıyla keyifli zamanlar geçirmek isteyen aileleri de unutmayan Kaşıbeyaz Bosphorus çocuklar için özel oyun odaları hazırlayarak misafirlerinin gönlünde taht kurmayı başarmış.

Kaşıbeyaz Bosphorus'un menüsünde Antep yemekleri ve kebaplar ön planda. ‘Ali Nazik, Fıstıklı Kebap, Soğan Kebabı ve Abugannuş’, Kaşıbeyaz Bosphorus’un iddialı olduğu kebap çeşitlerinden yalnızca birkaçı...

Kaşıbeyaz , bu hafta top mekanlar listemizin 3. sırasında…

4- CHILAI - BEBEK

İstanbul gece hayatının popüler mekanı Chilai’nin sadece özgün mekanı ve manzarası değil, aynı zamanda modern, sıra dışı dekorasyonu ve tabi ki ünlü şeflerin benzersiz lezzetlerle harmanladığı dünya mutfağı örnekleriyle dolu menüsü dikkat çekiyor.

Chilai çalışanlarının hepsinin akademik geçmişi var. Burada aynı zamanda çok dil konuşuluyor. Herkes İngilizce biliyor; dünyanın önde gelen tüm dillerine hakim çalışanlar da mevcut... Bu açıdan, ‘Yabancı misafirleri İstanbul'da nereye götürsek?’ sorusunun cevabı, Chilai... Mekana yatıyla gelmek isteyenler, giriş katının veranda kısmında bulunan iskeleden giriş yapabiliyor. Özel müşteriler için, VIP araç ve limuzin servisleri de var.

Şehirde benzerine rastlayamayacağınız çok katlı, kaliteli bir yemek kompleksi olanChiali’nin bünyesinde sushi bar, sanat galerisi, bistro, lounge, bar, fine-dining, pastane ve şarküteri bölümleri yer alıyor

Chilai Bebek , bu hafta top mekanlar listemizin 4. sırasında…

5-VİLLA BOSPHORUS ÇENGELKÖY

Anadolu yakasının en eski semtlerinden biri olan Çengelköy; hem gün batımı manzarası hem de balık restoranları ile ünlü bir semt.

Villa Bosphorus, müşterilerine eşsiz boğaz manzarasıyla şehrin lezzetlerini keşfetmeye çağırıyor. Şehrin ortasında, güney sahillerini aratmayan kumsalıyla farklı bir ambiyans oluşturuyor. Önünde küçük balıkçı teknelerinin bulunduğu kumsaldaki masalarda otururken, ayaklarınızda denizden gelen küçük dalgaları hissedebileceğiniz bir yer olan mekan sırtını da asırlık ağaçları ve yeşilini koruyabilen Çengelköy’e yaslıyor.

Restoranda, gün batımını boylu boyunca karşınızda duran Boğaz Köprüsü eşliğinde izlemekte ayrıca büyük bir keyif.

Mekanın iç dekorasyonu da oldukça şık. Patlıcan salatası, kalamar tavası mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında.

Villa Bosphorus Çengelköy listemizin 5. sırasında

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtop mekanlar  uçankuş