UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

Bu hafta göze çarpan ve en çok tercih edilen mekanlar hangileri?..

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

1-DOĞA BALIK BEYLERBEYİ

İstanbul’un en eski semtlerinden biri olan Beylerbeyi Doğa balık, deniz ürünleri tutkunları ve boğaz manzarası sevenler için değişilmez mekanlardan biri….

Doğa Balık, müşterilerine eşsiz boğaz manzarasıyla şehrin lezzetlerini keşfetmeye davet ediyor.

Boğazın vazgeçilmezi mevsim balıkları ve birbirinden lezzetli Türk yemekleriyle müşterilerin ilgisini çekmeyi başarıyor.

Restoranda, gün batımını boylu boyunca karşınızda duran Boğaz Köprüsü eşliğinde izlemekte tartışılmaz mekanın en önemli özelliklerinden biri…

Doğa Balık bu hafta top mekanlar listemizde 1.sırada

2- BIG CHEFS TARABYA

Türkiye’nin önde gelen restoran zincirlerinden birisi olan Big Chefs, kaliteli ve zengin içerikli menüsü, güler yüzlü personel kadrosuyla müşterileri memnun etmeyi başarıyor...
Şüphesiz taze menüsü lezzetli yiyecekleri ile gönülleri fethediyor
Big Chefs’in hazırladığı menüsü 7’den 70’e herkesin damak tadına hitap ediyor.
Günün yorgunluğunu atmak ve keyifli bir akşam geçirmek isteyenlerin uğrak noktası olan Big Chefs yıllardır sürdürdüğü iddiasını sürdürmeye devam ediyor.
Tüm bu özellikler birleşince şüphesiz Big Chefs Tarabya top mekanlar listemizde kendine 2.sırada yer buluyor.

3- BUN&BAR İSTANBUL
Dünya mutfaklarına hâkim menüsü ve meşhur kokteylleriyle çeşitli uluslara ait kültürleri yansıtan Bun&Bar, açıldığı günden bu yana Karaköy’ün vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı.
Bun&Bar İstanbulKaraköy'de benzersiz konsepti ve spesiyalleriyle farklı kitlelere hizmet etmeyi hedefleyen Londra kökenli bir mekân olarak Karaköy’de yer alıyor.

Misafirlerine eksiksiz bir deneyim sunmayı hedefleyen Bun&Bar İstanbul, damak zevki kadar göz zevkine de hitap ediyor.

Bun&Bar İstanbul Top Mekânlar listemizin 3.sırasında bulunuyor.

4- ULUS 29

Müthiş bir ambiyansa sahip olan Ulus 29, İstanbul gece hayatının en önemli mekanlarının arasında yer alıyor. Birçok organizasyona de ev sahipliği yapan ve büyük beğeni toplayan Ulus 29 listemizde 4. numarada.

5- AKMERKEZ SERAFİNA

Müdavimleri Serafina mutfağını, Kuzey İtalya yemekleri için otantik bir yaklaşım olarak değerlendiriyorlar. Serafina; aileler, çiftler ve arkadaşlar için seçkin bir ortam sunuyor.
Spesiyal yemekleriyle farklı bir lezzet sunuyor. Et ve balık ürünlerinin tazeliğine güvenebilirsiniz. İtalyan pizzalarının aroması her zaman ilgi merkezi oluyor. Serafina, top mekanlar listemizde 5. sırada...

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtop mekanlar