UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞAKŞEHİRLİ FUTBOLCULAR İFADEYE ÇAĞRILDI!

Çaykur Rizespor ile Medipol Başakşehir arasında dün akşam oynanan ve 3-3 biten maçın ardından konuk takımın kaptanı Emre Belözoğlu’nun bir taraftarla yaşadığı tartışmayı görüntüleyen iki gazeteciye yönelik gerçekleştirilen saldırıyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı'na soruşturma başlatıldı. İki gazetecinin şikayeti üzerine, olaya karışan futbolcular ifadeye çağrıldı.

BAŞAKŞEHİRLİ FUTBOLCULAR İFADEYE ÇAĞRILDI!

Medipol Başakşehir kafilesindeki futbolcu ve kulüp çalışanlarının saldırısı sonrası yaralanan ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavileri yapılan A Spor muhabiri Selman Kutlu ve kameraman Ahmet Çağlar Yıldırım, Tophane Polis Merkezi’nde ifade verdi.

 

Kutlu ve Yıldırım,yaşanan tartışmayı görüntüledikleri sırada Medipol Başakşehir kafilesindeki futbolcu ve kulüp çalışanlarının fiili saldırısına uğradıklarını belirterek, saldırı olayına karışan kaleci Volkan Babacan, yedek kaleci Ufuk Ceylan, futbolcu Yalçın Ayhan, tercüman Barbaros Gözmeli ve eşkalini verdikleri ancak adını bilmedikleri bir malzemeciden şikayetçi oldu. Polis, ifade tutanakları ile olayın güvenlik kamerası görüntülerini savcılığa iletti. Rize Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı, adı geçen futbolcu ve kulüp çalışanlarının ifadelerinin alınmasına karar verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREMRE BELÖZOĞLU