UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KABİLİYETLİ GENÇLER TURKCELL FİZY’LE YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ!..

Turkcell Fizy 20. Liseler arası şarkı yarışmasının finali yapıldı. Finale kalan gençler, usta isimlerin ellerinden aldıkları ödüllerle emeklerinin karşılığını aldı.

KABİLİYETLİ GENÇLER TURKCELL FİZY’LE YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ!..

Turkcell Fizy Liseler Arası Müzik Yarışmasının bu yıl 20.si gerçekleşti. Bostancı Gösteri Merkezi’nde final gecesi düzenlenen yarışmada kabiliyetli gençler ödüllendirildi. Gençlere çok önem verdiklerini dile getiren Türkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu verdiği röportajda “Nasıl internet ortamı yatırımcıları ve fikirleri buluşturuyorsa, kabiliyetlerle de insanları buluşturacak en iyi ortam” dedi. Rekor bir katılım olduğunu söyleyen Terzioğlu, yarışmaya başvuran liselerin 550’yi bulduğunu açıkladı.

2.5 milyon insanın hem Fizy’den hem Bip’ten takip ettiği yarışmada milyonlarca insan sanal ortamda oy kullandı. Müzik starlarının jüri üyeliğini yaptığı yarışmada en iyilerde bu eleme süzgecinden geçerek belirlendi. Fizy’i gençlerle kota uygulaması olmadan buluşturduklarını ifade eden Türkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, “Gençler interneti doya doya kullansın diye fizy’i kota yemeden yaptık. Gençler videoları upload ederek fizy’den herkesle paylaşsın ve yeteneklerini sergilesinler.” şeklinde konuştu.

3 OKULA MÜZİK STÜDYOSU

Kaan Terzioğlu, 81 ilde bilim alanındaki çalışmaları destekleyerek Bilsem’ler de laboratuvar açan Turkcell’in, bu yıl da 3 okula müzik okulları açacağını açıkladı.

Fizy Liseler Arası Final Yarışmasında finale kalan gençler ödüllerini Şebnem Ferah, Fuat Güner gibi ünlü müzisyenlerden aldı. Gecede Hande Yener’de sahne aldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmüzik  fizy  türkcell  kaan terzioğlu